Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

Predsjedničko sučeljavanje bilo je užasna blamaža HRT-a od koje je gledateljima sinoć bilo neugodno

10.12.2014. u 13:09

Emisija je trajala upola kraće umjesto da je odgođena jer su došla samo dvojica kandidata, a ono što su oni pokazali potvrdilo je dojam da za predsjedničku utrku treba skupiti najmanje sto tisuća potpisa

Od najavljenih četvero, došla su samo dvojica kandidata, gg. Sinčić i Kujundžić. Na svakoj normalnoj televiziji, kad ti pola predsjedničkih kandidata ne dođe na predstavljanje i sučeljavanje na koje su pristali, emisija se odgađa za neka bolja vremena jer bila je danima unaprijed uredno najavljena: utorak, Četvrti program u 20.05 h.

Kandidati koji nisu došli, Kolinda Grabar Kitarović i Ivo Josipović, nisu se ni ispričali, što je bilo drugo u seriji poniženja koje su sinoć pretrpjeli TV pretplatnici. Poniženi su i razočarani i kandidati koji su došli nadajući se nekoj kvalitetnoj raspravi, ali su umjesto dvoje protukandidata ugledali su dvije prazne stolice. Dodatno ih je ponizila voditeljica Tatjana Munižaba koja je pokušavala biti ironična prema njima, kao da je polaznica škole Zorana Šprajca.

G. Šprajc na HRT-u nije shvatio da nije profesionalno komentirati vijest koju čitaš. Emisija je trajala upola kraće od predviđenog vremena, što je sreća za predsjedničkog kandidata Ivana Vilibora Sinčića. Sinoćnje sučeljavanje učvrstilo je dojam da na idućim predsjedničkim izborima treba udeseterostručiti broj potpisa potrebnih za kandidaturu. Sto tisuća treba biti najmanji broj potpisa – a ta razumna mjera trebala bi onemogućiti pristup neadekvatno pripremljenim kandidatima.

>> Kujundžić Sinčiću: Čujem da su ti Josipović i Mesić skupili potpise

>> Novinarske ekipe dan i noć uz bok kandidatima

Komentara 121

Avatar abakus
abakus
13:31 10.12.2014.

Gospodine Starčeviću, komentirati nečije tikove na ovakav uvredljiv i ponižavajući način ispod je svakog nivoa i mene je osobno upravo naljutilo daleko više od HRT-ove emisije koju prozivate! To je nedopustivo i može Vas sram biti! Ne mogu vjerovati da netko tako nešto može napisati u novinama, a još manje da su mu te novine to objavile! Jeste li Vi svjesni muke brojnih ljudi koji se u svojim životima nose s raznim tikovima i vrijeđanjima kojekakvih idiota kojima su zbog toga izvrgnuti, a koje ste sve ovim sada uvrijedili i ponizili?!

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
13:25 10.12.2014.

A meni štovani gospodine Starčević neugodno je zbog Vašeg priglupog komentara!Uostalom Admini su vrlo revni kad treba brisati i banirati benigne komentare a kad netko kao ovaj Lumen mladom čovjeku se na primitivan način izruguje zbog ,,tikova,, onda je too od gospode iz VL-a nonšalantno preskoči!

MP
marko.polo.33046
14:36 10.12.2014.

"emisija ja trajala dvostruko kraće....."Gospodine Starčević,dvostruko znači više a ne manje ili kraće.....pravilno bi trebalo pisati upola kraće,ili manje...????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije