Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Predsjedničkim kandidatima 250 tisuća kuna iz proračuna

vlada
Saša Zinaja
05.11.2009.
u 17:21

Do sada je taj iznos bio pola milijuna kuna za pokrivanje dijela troškova predizborne kampanje, no Vlada je odlučila da se taj iznos prepolovi.

Vlada je donijela odluku o utvrđivanju visine naknade troškova izborne promidžbe svim kandidatima na predstojećim predsjedničkim izborima koji uspiju osvojiti najmanje 10 posto glasova birača.

Do sada je taj iznos bio pola milijuna kuna za pokrivanje dijela troškova predizborne kampanje, no Vlada je odlučila da se taj iznos prepolovi.

Tako će svi koji pretendiraju na Pantovčak i ostanu kratkih rukava, ali ipak osvoje 10 posto glasova, dobiti četvrt milijuna kuna za pokriće nastalih troškova.

Komentara 6

TH
thevoice
17:56 05.11.2009.

preporucam anketu \"dali treba poklanjati crkvi 350 000 000 kuna godisnje ? novac koji nije samo vjernika krcana nego i ateista , ili drugih vjera !podsjecam da u drzavi fali vrtica , skolski krovovi prokosnjavaju , nemamo starackih domova ......

MA
mata
23:01 05.11.2009.

svi su otimali ali ova bum sve uzela

Avatar pauk
pauk
17:37 06.11.2009.

ZAKAJ PA SVI ONI SU SE NAKRALI PRIJE NEGO SU SE MISLILI KANDIDIRATI DAJ TU LOVU ZA SKOLE I BOLNICE PROCITAJ HARAC DO KRAJA I ZAPAMTI KRUHA KRUHA GOSPODARU NE VIDOSMO DAVNO KRUHA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije