Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sučeljavanje na javnoj televiziji

Predsjednički duel na HTV-u gledalo 13,9% gledatelja

Sučeljavanje Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
03.01.2020.
u 13:41

Za usporedbu, prvo televizijsko sučeljavanje Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića, u ponedjeljak na RTL televiziji, imalo je prosječnu gledanost u ukupnoj populaciji 22,5% (AMR).

Prijenos sučeljavanja kandidata za predsjednika Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića izravno na Prvom i Četvrtom programu HTV-a pratilo je gotovo milijun ljudi, pokazuju podaci tvrtke AGB Nielsen – priopćili su danas s HRT-a hvaleći se velikim interesom javnosti za sinoćnje sučeljavanje u njihovoj organizaciji.

– Riječ je o broju onih koji su najmanje 15 minuta neprekinuto pogledali prijenos sučeljavanja, a o visokom zanimanju gledatelja za sadržaj govori i podatak o 43,7% udjela u gledanosti, koliki je bio postotak onih koji su u tom trenutku bili pred svojim malim ekranima – dodali su s HRT-a uz napomenu da se predsjednički duel pratio i na ostalim platformama.

No, kako ovi podaci ne bi zbunjivali čitatelje, neslužbeno smo na Prisvalju doznali da je prosječna gledanost, sinoćnjeg predsjedničkog duela, u ukupnoj populaciji bila 13.9% (AMR).

Za usporedbu, prvo televizijsko sučeljavanje Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića, u ponedjeljak na RTL televiziji, imalo je prosječnu gledanost u ukupnoj populaciji 22,5% (AMR). 

Pogledajte i video: Sukob Zorana Milanovića i predsjedničina savjetnika Tomislava Madžara

Komentara 5

DU
Deleted user
17:31 03.01.2020.

Ono javna, kao kuća

Avatar neidemdalje
neidemdalje
17:04 03.01.2020.

to je zato što svi znaju da je barbika dobila i pitanja i odgovore...

Avatar rubinet
rubinet
15:46 03.01.2020.

Kako se to mjeri?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije