Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit UN-a

Predsjednica zapjevala u New Yorku: A neki pišu da ja ne znam pjevati

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Screenshot Dnevnik.hr
25.09.2019.
u 12:24

Na druženju je bio i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman, a naša delegacija dobro se zabavljala

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon govora na Općoj skupštini UN-a bila je na druženju u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u, gdje se naša delegacija dobro zabavljala.

Na druženju je bio i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman.

Dnevnik.hr objavio je pak snimke na kojima predsjednica pjeva ''Vela Luku'', ''Croatio iz duše te ljubim'' i ''Krist na žalu''.

– A oni neki mediji pišu da ja ne znam pjevati, a ja znam pjevati – kazala je nakon pjesme naša predsjednica, dok se jedan od svirača pohvalio novcem koji mu je dao ministar Radman.

VIDEO Susret Kolinde Grabar-Kitarović i Ivice Dačića u sjedištu Ujedinjenih naroda

Komentara 114

PO
pozornik66
14:29 25.09.2019.

Šta je loše u ovome, svak se malo opusti uz muziku i društvo, ona pokazuje dobre stvari, iako je predsjednica i u velikoj poziciji opet se zabavi i popriča sa običnim ljudima na zabavi i u svakom momentu. Ovi svi pljuvači ode na portalu neka stave prst na čelo i kažu da se nikad nisu tako opustili , pa tek onda mogu nju kritozirat.

ST
stefj
12:43 25.09.2019.

He, he, sad će opet komentatori navaliti... Interesantno je bilo kada je Josipović izvodio svoje neslušljive skladbe, svi su svršavali na to, a ovo sada pljuju. I ništa ih nije smetalo što je Josipović bio najizvođeniji autor po ZAMP-u...

BR
brojevi
13:17 25.09.2019.

Ne samo da zna pjevati nego je najsvijetljiji primjer karizmatične predsjednice u svjetskim razmjerima. Cijenjena i rado viđen gost diljem meridijana i paralela osim u glavama zavidnika, ženomrzaca i komunjara. Jedinstvena u svakom pogledu, ogromnog je znanja i više nego ugodne vanjštine sa zavidnim CV-om kakvim se rijetko tko može pohvaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije