Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premjestila ured

Predsjednica premjestila ured u S. Brod, s Pantovčaka objasnili zašto spava u Zagrebu

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/6
Autori: Hina, Vecernji list
10.10.2018.
u 12:44

U vrijeme eksplozije u Bosanskom Brodu, predsjednica je već bila u Zagrebu.

U rafineriji u Bosanskom Brodu u utorak navečer dogodila se eksplozija u kojoj je poginula jedna osoba, a devetero ih je ozlijeđeno. Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas u 14 sati treba održati sastanak o rješavanju problema zagađenja zraka u Slavonskom Brodu, a riječ je o ranije zakazanom sastanku u sklopu privremenog izmještanja njezina ureda u Slavonsko brodsku županiju.

U vrijeme eksplozije u Bosanskom Brodu, predsjednica je već bila u Zagrebu, gdje je prespavala, javlja 24 sata.

- To je uobičajena praksa kada se Ured izmješta u gradove relativno blizu Zagrebu, a Slavonski Brod je na oko 200 kilometara, odnosno udaljen oko sat i pol vožnje automobilom, objasnili su za Tportal iz Ureda predsjednice.

Da bi put do Zagreba bio još kraći, poručuju iz Ureda, predsjednica je program u utorak završila u Okučanima, koji su još za 70-ak kilometara bliži Zagrebu, što skraćuje put za dodatnih pola sata.

Iz Ureda predsjednice poručuju da je ušteda razlog takve organizacije, odnosno vožnje do Zagreba i drugi dan natrag u mjesto u koje je privremeno izmješten Ured, jer je jeftinije prevoziti predsjednicu nego tražiti smještaj za nju i njenu pratnju u gradovima u kojima gostuju. Isto se radilo i kada je Ured bio izmješten, primjerice, u Krapinu ili Karlovac.

.

Komentara 48

PU
Pulchrum
13:29 10.10.2018.

Neobično da su odmah počele eksplozije, čim dođe ova hrabra žena, domoljub,koja u sebi još ima poštenja i jednostavnosti

AL
Alkana
13:52 10.10.2018.

Ona i Tuđman jedini predsjednici koji vole državu kojoj predsjedaju. Zato su na meti kritika ovih jadnika komentatora. Budući da joj ne mogu naći nikakvu političku manu jer je vrijedna, pametna i sposobna, vrijeđaju je na osnovu spola i izgleda. Sram vas bilo!

CE
cenzura
13:15 10.10.2018.

Pretpostavljam da autor ovog pamfletića kao i pojedini "komentatori" spavaju u uredu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije