Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEW YORK

Predsjednica u SAD-u zapjevala Thompsonov hit 'Lijepa li si'

Foto: Screenshot
24.09.2018.
u 10:00

Grabar-Kitarović sudjelovala je i na obilježavanju 25. godišnjice Nacionalne federacije američkih Hrvata (NFCA) u New Yorku.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović otputovala je u subotu u šestodnevni posjet SAD-u.

Grabar-Kitarović sudjelovala je i na obilježavanju 25. godišnjice Nacionalne federacije američkih Hrvata (NFCA) u New Yorku.

U jednom trenutku zaorila se pjesma, a predsjednica nije propustila priliku otpjevati pjesmu ''Lijepa li si'' Marka Perkovića Thompsona.

Komentara 211

SSR
ßrzi
10:41 24.09.2018.

Oj Zagoro, lijepa li si , Slavonijo, zlatna ti si , Herceg-Bosno, srce ponosno , Dalmacijo, more moje , jedna duša a nas dvoje , pozdrav Liko, Velebita diko , lijepa li si ..

CR
crodux
10:33 24.09.2018.

A NE! Trebala pjevati nešto od Mileta Kekina ili Baje Malog Kninđe!?

KA
kamarat
10:21 24.09.2018.

ildefonsa, pjevala je Hrvatima s Hrvatima . Što o pjesmi misle stranci da ne kažem Srbi baš nas briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije