Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu ih obavijestili

Predsjednica povukla pokroviteljstvo za moto susret zbog 'erotic showa'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
06.07.2019.
u 13:44

S obzirom da je Ured Predsjednice naknadno, putem medija upoznat i sa dijelom programa koji Predsjednica Republike ne može podržati, ovim putem vas obavještavamo da povlačimo pokroviteljstvo za navedeni događaj, priopćili su iz Ureda predsjednice

U Vinici u Varaždinskoj županiji idući vikend održava se 17. Međunarodni moto susret u organizaciji Moto kluba Bombelles Vinica. Na službenom plakatu manifestacije, među događajima najavljuje se i Hot Erotic Show. 

Događaj je inače bio pod visokim pokroviteljstvo Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović što stoji na plakatu, no iz Ureda predsjednice su kazali kako o showu nisu ništa znali kada su prihvaćali pokroviteljstvo.

Kako doznaje Dnevnik.hr, o tom dijelu programa nisu obavijestili predsjednicu. U njenom uredu o Erotic Showu nisu imali pojma dok su prihvaćali molbu za pokroviteljstvo. 

"Upravo zbog događaje koji ne zaslužuju podršku Predsjednika Republike, Ured Predsjednice Republike Hrvatske uveo je dodatne kriterije za dobivanje pokroviteljstva. Pokroviteljstvo ne može biti dodijeljeno događaju koji se organizira prvi put. Ured predsjednice Republike Hrvatske posebno uzima u obzir ima li događaj humanitarno obilježje. U slučaju za koji pitate ispunjena su oba kriterija. Organizator u zahtjevu navodi kako manifestaciju karakterizira humanitarno obilježje, Moto klub sudjeluje u raznim aktivnostima koje mladima u školama ukazuju na potrebu za odgovornom i sigurnom vožnjom, te isti događaj organiziraju 17. godinu za redom.  S obzirom da je Ured Predsjednice naknadno, putem medija upoznat i sa dijelom programa koji Predsjednica Republike ne može podržati, ovim putem vas obavještavamo da povlačimo pokroviteljstvo za navedeni događaj", priopćili su iz Ureda predsjednice.

Foto: Facebook Beki Routledge

Komentara 18

Avatar Urbani
Urbani
22:55 06.07.2019.

Nema pokroviteljstva nad levicarskim terevenkama, bravo Predsjednice!

Avatar berija1
berija1
23:13 06.07.2019.

Podmetanje sadasnjoj i buducoj predsjednici, imate Bernardica, Mrak , Beljaka , nek ooni "pokrivaju, lolu bekriju Skoru:))

LO
lojtra1
13:52 06.07.2019.

Znači ipak ništa od demografske obnove?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije