Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka podrške

Predsjednica poslala poruku Opari: Drži se, Andro!

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Facebook
24.01.2018.
u 15:08

Drži se, Andro! – stoji u poruci koju drže ona i njezini suradnici

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović poslala je poruku potpore splitskom gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari kojem je otkriven zloćudni tumor koji je metastazirao i na mozak.

– Drži se, Andro! – stoji u poruci koju drže ona i njezini suradnici, a fotografiju je predsjednica Opari stavila na Facebook zid.

 

Da splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara ima zloćudni tumor kože koji se proširio na mozak, otkrio je jučer Ivo Jurić, ravnatelj bolnice KBC Split.

– Radi se o zloćudnom tumoru koji se proširio na mozak. Jučer smo dobili definitivnu dijagnostičku potvrdu i započeli smo s liječenjem tumora. On se osjeća dobro, stabilno je, opet vas pozdravlja. Njegova prognoza ovisi o tome kakav je tip tumora i kako će reagirati na terapiju – izjavio je jučer Jurić novinarima.

Dok je splitski gradonačelnik na liječenju, mijenjaju ga njegovi zamjenici Nino Vela i Jelena Hrgović, koje je osobno odredio da ga mijenjaju dok se liječi.

Komentara 4

Avatar jest
jest
15:16 24.01.2018.

Lijep i human čin, za svaku pohvalu!

KO
koraknaprijed
15:18 24.01.2018.

Bravo kraljice Hrvata!

HR
Hrvatska
16:06 24.01.2018.

Bravo lijepa predsjednice! Jako lijepo. I od mene brz oporavak dragi Andro. Sve najbolje ti zelim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije