113 25°C
 • Avatar nekakav
  nekakav:

  ako je sindikat nagovarao radnike da blokiraju belgijce u želji da odvuku brod u drugo brodogradilište, jamstvo koje će država platiti belgijancima treba naplatiti od sindikata. ako nisu krivi sindikati, onda radnike tužiti i od njih uzeti novac za jamstvo. ... prikaži još! treba već jednom netko u ovoj zemlji odgovarati za svoja djela.

 • imperatoriso:

  Kako izmijeniti mentalni sklop onih koji svjesno lažu i obmanjuju. Evo npr. IDS uspoređuje Uljanik s Agrokorom, tvrde da Vlada ne pomaže Uljaniku, a Vlada Uljaniku dala 3,5 milijardi kn, a Agrokoru ni lipu. Optužuju IDS-ovci koji su Uljanik doveli ... prikaži još!i u nevolju da Plenković žmiri na probleme slobode medija, a IDS troši 6 milijuna kn godišnje na PR u Istri i ni jedan mediji u Istri nije slobodan. Ni Goebbels to nije radio s javnim novcem što radi IDS. Kako izmijeniti mentalni sklop tzv. ljevičara koji žive u uvjerenju da su urbani, pa kada im napišeš da SDP od 128 gradova u RH drži svega 22 grada, a HDZ je vlast u 68 od 128 gradova, oni nastavljaju po starome prodavati percepciju da je desnica jaka gdje nema afsalta. Statistički gledano, HDZ vlada u najbogatijim i najrazvijenijim gradovima poput Malog Lošinja, Bakra, Splita, Zadra, Preloga, Velike Gorice, Zaprešića, Raba, Dubrovnika, u koalicijama vladaju Zagrebom i Varaždinom, te HDZ dominira u najbogatijim općinama Konavle, Antunovac, Baška i Dugopolje, a ljevičari žive u uvjerenju da su urbani, a njihove sredine gdje vladaju najbogatije?

 • Avatar magarac.joVo adminovbrat
  magarac.joVo adminovbrat:

  NIŠTA, ali baš NIŠTA u Istri se ne može raditi bez znanja i blagoslova IDS a...pa ni imenovanje uprave Uljanika.... sad kada su njihovi ljudi doveli Uljanik do propasti, sad im je kriv ostatak Hrvatske...

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija ciepljenja
HUMANITARNA AKCIJA

Rotary Klub Zagreb Medveščak prikupio 40 tisuća kuna za iskorjenjivanje dječje paralize

Vladimir Putin i pomornica
jedna ostala u cijevi

Ruska nuklearna podmornica prekinula probno testiranje balističke rakete

Štrajk
ESEJ

Profesorica otkrila što štrajk znači za nastavnike: 'Ujedinio nas je prkos'