Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvan ingerencija

Predsjednica NO-a Uljanika Renata Kašnjar-Putar podnijela ostavku

Renata Kašnjar-Putar
Dusko Marusic/PIXSELL
24.08.2018.
u 15:55

U Uljaniku je u tijeku štrajk zbog neisplate plaća za srpanj

Predsjednica Nadzornog odbora Uljanika Renata Kašnjar-Putar danas je podnijela ostavku na članstvo u Nadzornom odboru, izvijestio je Uljanik.

Ostavku je podnijela s obzirom da su moguća rješenja nastale situacije u Uljaniku sada izvan ingerencija Nadzornog odbora, kao i obzirom na traženje radnika za većom zastupljenosti u upravljačkim tijelima, kaže se u obrazloženju ostavke.

U Uljaniku je u tijeku štrajk zbog neisplate plaća za srpanj.

U četvrtak su u Vladi održani odvojeni sastanci s predsjednikom uprave Uljanik grupe Giannijem Rossandom i Dankom Končarem, vlasnikom Kermas energije, koja je potencijalni Uljanikov strateški partner. 

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat izjavio je nakon tih sastanaka da Danko Končar trenutno ne nudi model kojim bi se mogla osigurati plaća za radnike Uljanik grupe, kao ni uprava brodogradilišta.

Komentara 8

Avatar nisam_robot
nisam_robot
11:06 25.08.2018.

IDS stakori, uhljebi, antifsisti koji sve znaju bolke jer su i do 90tih sve znali bolje sada napustaju brod. Nakon zgrnute love sada povlacenje i distanciranje.

FN
Fr@njo
18:06 24.08.2018.

znaci , bjezi cim nema novaca za njezine usluge koje su radnicama Uljanika dale to sto imaju..Ostavku je trebala dati kada je znala da je parazit na ledjima sljakera.

HR
Hrvatska
16:13 24.08.2018.

Padaju IDS-ovi uhljebi 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije