Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet SAD-u
Povratak na članak

Predsjednica na summitu UN-a o klimi, održala sastanke s predsjednicima Latvije i Kosova

Na marginama sastanka na visokoj razini o zaštiti vjerskih sloboda predsjednica Grabar-Kitarović sastala se i s američkim potpredsjednikom Mikeom Penceom

Komentari 3

Avatar zong
zong
07:35 24.09.2019.

Krajnji domet hrv. diplomacije😂👍

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:57 24.09.2019.

jel hašima pozvala da albance u hrvatskoj malo smiri, podivljali su, ubijaju se po istri, jadranu, sve kafiće i restorane drže, i stvaraju lošu sliku o nama ko turističkoj zemlji? jel joj lijepo sa njima? kad će ih posjetiti? jel pitala šefa kosova o suradnji bolnica, ono, presađivanje bubrega i slično? kosovari su majstori u tome. joj, da kolinda nije bolesna?!

VL
MA
Marsijanac
02:29 24.09.2019.

Barbika na sastanku o klimatskim promjenama. Kakva nevjerojatna farsa . Pa ljudi bozji, u zadnjih 2 milijuna godina imali smo ledeno doba 20 puta; Sahara pustinja svakih 10,000 godina postane prasuma i sad nam tu neki ljevicarski politicari sole pamet...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.