Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni predznak

Predsjednica na balu u Rijeci. Pogledajte haljinu u kojoj je plijenila pozornost

Predsjednica na 20. Karnevalskom balu u Rijeci
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
03.03.2019.
u 07:27

Grabar-Kitarović su dočekali gradonačelnik Vojko Obersnel, meštar Toni i kraljica karnevala, kao i brojni novinari, fotoreporteri i snimatelji

U zgradi Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka u subotu navečer održan je 20. Karnevalski bal, odnosno 14. po redu bal sa humanitarnim predznakom. Na balu su se prikupljala sredstva za nabavku potrebne medicinske opreme za Kliniku za dječju kirurgiju kliničkog bolničkog centra Rijeka, a do sada je na humanitarnim balovima prikupljeno više od milijun kuna, piše Novi list.

Balu su prisustvovali gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović, kao i brojni veleposlanici iz niza zemalja.

Video: Predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović na 20. Karnevalskom balu u Rijeci

Veliku pomutnju izazvao je dolazak predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović koju su gradonačelnik Vojko Obersnel, meštar Toni i kraljica karnevala, kao i brojni novinari, fotoreporteri i snimatelji dočekali na ulazu u Guvernerovu palaču.

Predsjednica je stigla u haljini kraljevsko plave boje s vrlo lepršavom prozračnom frizurom i jako dobro raspoložena.

Predsjednica na 20. Karnevalskom balu u Rijeci
1/18

Tijekom otvaranja bala najprije je uvodni govor održao gradonačelnik Obersnel, a prisutnima se obratila i predsjednica koja je između ostalog istaknula kako joj je drago da Rijeka održava tradiciju karnevala, a pozvala je sve prisutne da se dobro zabave kako tijekom bala tako i sutra na Međunarodnoj karnevalskoj povorci.

Svoj govor održala je ne samo na hrvatskom već i na engleskom jeziku.

Komentara 135

DH
dalibor.hren
13:18 03.03.2019.

Je li Obersnel bio dvorska luda?

Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:00 03.03.2019.

Ovaj put posebno lijepa a uvjek iznadprosjecno inteligentna i sposobna. Znam da boli sto je domoljubna Hrvatica, jedino sto mozete je bjesno skripati zubima i zaklinjati se u vasu ljepoticu A. Mrak Satritas.

MI
Mimizo
13:50 03.03.2019.

ona je Hrvatski ponos ma koliko je ljevičari mrzili i pobijedit če opet u stvari tko bi joj bio konkurent ne valjda zoka no pasaran hahaha živjela Hrvatska kraljica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije