Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IMIDŽ

Nakon vatreno crvene predsjednica Kolinda zablistala u čipkastoj haljini, pokazala liniju

elfs
Foto: ELFS Facebook
1/4
21.09.2016.
u 17:08

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u zadnje vrijeme, čini se, promijenila je imidž, a vidno je smršavjela

Na Općoj skupštini UN-a u New Yorku predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nosila je ELFS kreaciju hrvatskih dizajnera. Čipkasta bijela haljina s ovratnikom vrlo je elegantna, a naša predsjednica moramo priznati, izgledala je senzacionalno. Imala je klasičnu frizuru, a nosila je naušnice i ručni sat. ELFS se na svojoj Facebook stranici pohvalio svojom haljinom koju je nosila predsjednica.

Objava je zaradila jako puno lajkova i brojnih pozitivnih komentara koji hvale izgled Kolinde Grabar Kitarović. Ovo nije prvi put da predsjednica nosi haljinu hrvatskih dizajnera ELFS.

Podsjetimo i prije par dana Kolinda Grabar Kitarović iznenadila je u crvenoj haljini koju je nosila u Splitu na otvorenju konferencije Vojnog odbora NATO-ova saveza. Predsjednica je tada zasjala je u vatreno crvenoj haljini u kojoj je vidno da je smršavila. Obukla je crvene cipele.

Foto: ELFS Facebook

> > Grabar-Kitarović: Neću dopustiti odugovlačenja i ultimatume, Hrvatska nema vremena za nova politička nadmudrivanja

Komentara 81

MO
mobitel20
17:58 21.09.2016.

Bas imamo sjajnu Predsjednicu! U svakom smislu. Na uzas hrvatskih mrzitelja kojima preostaje samo malicioznost kojom se potpuno razotkrivaju.

Avatar @promatrač
@promatrač
18:25 21.09.2016.

Lijepa naša..

SX
sudbina x
18:05 21.09.2016.

Imamo najljepšu i najbolju predsjednicu...Neka pati koga smeta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije