Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJELJENJE ZEMLJE
Povratak na članak

Predsjednica i Demokratkinja Zastupničkog doma: 'Nisam za opoziv Donalda Trumpa'

Posebni tužitelj Robert Mueller već gotovo dvije godine istražuje sumnje o tajnom dogovoru Trumpova izbornog stožera i Moskve u 2016. te bi uskoro trebao iznijeti zaključke.

Komentari 3

TO
Toni66
09:24 12.03.2019.

Predsjednica i Demokratkinja Zastupničkog doma: 'Nisam za opoziv Donalda Trumpa' Konačno nije Putin toliko nepošten i loš što nam je Donalda praktički izbrao zbunjjući nas na izborima pa sve do sada da ne znamo kako nam se to pripetilo...

VL
NE
Nepokolebljiv
04:24 12.03.2019.

"Madam Speaker" je gGospodja Predsjedavajuca ali nikako predsjednica Predstavnickog Doma!

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:17 12.03.2019.

nakon bijednih rezultata istrage mlaka presuda, koja će pasti. nema nikakvih dokaza o ruskoj umiješanosti, ali ima o židovskoj, oni paradiraju po senatu i kongresu prije izbora, i to za sada nikog ne zabrinjava. uskoro će se postaviti pitanje tko smije i kako sudjelovati na američkim izborima, pa će biti jako jako zanimljivo kad će neka zemlja lukavo, perfidno, zatražiti da njeni parlamentarci u senatu održe govor par dana prije izbora, kao što su izraelci napravili. diskriminacija, to će biti fora kakvu amerika još nije vidjela, siv će im se smijati. a idući predsjednik, bio to opet trump ili netko novi (a), bit će osoba sa najmanje političke moći ikada na toj funkciji. niste skužili da je kongres i senat mimo zakona uzeo veliki dio ovlasti predsjednika. o tome se u americi priča, al našim medijima copy/paste ne uhvati taj dio...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.