Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okretanje ulaganjima
Povratak na članak

Predsjednica Grabar-Kitarović pozvala hrvatske tvrtke da investiraju u BiH

Pritom je istaknula kako će hrvatska država nastaviti pomagati Hrvatima i BiH na njezinom euroatlantskom putu uz uvažavanje jednakopravnosti svih naroda.

Komentari 9

DU
Deleted user
13:39 31.08.2018.

Hoce hrvatske tvrtke ce ulagati u bih. ..veliki investitor iz hrvatske ce ulagati prije svih trgovacko drustvo borg. . . ..trgovacka drustva u hrvatskoj disu na skrge. .tko ce investirati ...recite...pozvala tvrtke...koje...nema ih....a nemaju ni za dobre place. ..zovi gluhiuhi slijepog da mu pomogne....koja ispraznost. .

VL
TT
TTjac
17:06 31.08.2018.

Prvo politika treba osigurati te investicije, a onda će se one same dogoditi, bez ikakvih poziva. Ovako ništa od toga gospođo kojoj je fizički izgled najvažnij.

VL
DA
dalibla
13:28 31.08.2018.

Treba otvoreno reći da se neće prešutno odobravati alijanse protiv hrvata. I da će ih braniti svim sredstvima.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:08 31.08.2018.

Najsretniji narod na svijetu su Hrvati. Vrhovnica Madona kolinda BBh ih spašava ma gdje bili i na sve moguće načine. Tako je naredila hrvatskim tvrtkamaa da investiraju u BiH do posljednje lipe, da bi osigurala opstanak svojih birača na njihovojj rodnoj grudi. Povjerovati u Vrhovničin spas u posljednji čas, može samo onaj tko ima minusovi kvocijent inteligencije. To mu nekako sve dodje po onoj narodnoj, da vodi bogac uboga, zar ne? P.S. Hvala našem Hrvatskom Bogu naša Vrhovnica se opet krevelji.

VL
MI
midea
14:50 31.08.2018.

mogla bi ona pozvati DORH i USKOK u vlastitoj zemlji da krene raditi svoj posao!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.