Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SE KRIVCI

Predsjednica osudila prijetnje Pupovcu i zatražila da se utvrdi tko stoji iza njih

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
10.09.2019.
u 22:02

U ponedjeljak ujutro zadarska Policijska uprava dobila je dojavu da su na cesti na ulazu u selo Ceranje Donje uvredljivi grafiti

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović osudila je u utorak prijetnje čelniku SDSS-a Miloradu Pupovcu, koje su osvanule jučer na ulazu u njegovo rodno selo Ceranje Donje, a od policije je zatražila da istraži i utvrdi tko stoji iza posljednjih incidenata.

"Osuđujem svaki govor mržnje, a od policije tražim da istraži i utvrdi tko i zašto stoji iza posljednjih incidenata", poručila je kratko Grabar Kitarović.

U ponedjeljak ujutro zadarska Policijska uprava dobila je dojavu da su na cesti na ulazu u selo Ceranje Donje uvredljivi grafiti. Preko ploče s imenom sela ispisan je grafit ''Ubi Srbina'', a u blizini je zaljepljen plakat na kojem je Pupovčeva fotografija i tekst u kojem ga se proziva za teror te naziva velikosrpskim luđakom.

Pogledajte video 

Komentara 29

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
22:33 10.09.2019.

Zašto ovu neistraženu glupost vučete danima? Ako ne znate tko je napisao, ne znate ni svrhu. Takva su vremena da lako može biti netko tko želi da se o njegovom djelu piše.. zatim netko tko zbilja misli to što piše.. a zatim i netko tko to piše s drugom svrhom. Uostalom, ovo spada u domenu grafita a ne prijetnje.

CR
cromak
03:36 11.09.2019.

"Gospodja" Kolinda mi lici na moju prijateljicu skolsku podvorkinju, Ko god da nesto kaze!!, ona to odmah povjeruje. U ovom slucaju neko se zaljubio u Pupu Pupovca te mu iskazao veliku ljubav. Kolinda postala toliko ljubomorna na takav odnos i postaje ljubomorna na sve Hrvate i pravoslavce za toliko iskazanu ljubav lopovu pupi Pupovcu.

Avatar berija1
berija1
01:24 11.09.2019.

Sve je to dobro organizirano, napad huligana na gradjane , ove prijetnje a napada se Plenkovic, vlada preko Pupovca! Sumnjivo , jako sumnjivo , huligane niko i ne spominje, sve dobro istraziti i drasticne kazne da PAMTE I DA SEE NE PONOVI. Sigurno je Pupovac pretjerao ali trebaju li nam ovi i kome koriste?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije