Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetila vojarnu

Predsjednica Grabar-Kitarović nije željela komentirati krizu Vlade

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/9
03.05.2017.
u 14:53

Novinari i snimatelji obratili su se predsjednici i zamolili je za kratku izjavu da komentira krizu Vlade, ali ona nije htjela stati pred medije, nego je samo nastavila s obilaskom.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nije željela komentirati krizu Vlade.

Predsjednica Republike Kolinda Grabar - Kitarović nazočila je svečanom obilježavanju 15. obljetnice ustrojavanja Zapovjedništva za potporu, u vojarni "Croatia".

U vrijeme obilaska i pregleda Taktičko tehničkog zbora vojne opreme i naoružanja Zapovjedništva za potporu i Oružanih snaga RH, novinari i snimatelji obratili su se predsjednici i zamolili je za kratku izjavu da komentira krizu Vlade, ali ona nije htjela stati pred medije, nego je samo nastavila s obilaskom.

Komentara 3

MA
marijaqwer
15:38 03.05.2017.

Kolinda se voli naslikavati i davati općenite izjave tipa " ja sam za jedinstvo, biće bolje" tj izjave bez sadržaja. Reći nešto o ozbiljnoj krizi malo je teže.

Avatar MK
MK
15:32 03.05.2017.

Ne postoji "kriza Vlade", postoji samo "kriza Sabora"! ...Nitko nije zatrazio izglasavanje nepovjerenja Vladi - i Plenkovic trenutacno nije "Mandatar" koji mora dokazati vecinu u Saboru nego je "Premijer" koji mora braniti odluku Sabora! ...ali se zato objerucke uhvatio za svoju stolicu predsjednik Sabora mada postoji zahtjev za izglasavanje o njegovome razrjesenju.

DU
Deleted user
18:20 03.05.2017.

Naj mjerodavnija osoba u Hrvatskoj,ne zeli davati izjave, vrlo je to lose gurati probleme pod tepih,to uopce ni je demokrartski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije