Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan neovisnosti

Predsjednica Grabar Kitarović: Naša stvarna snaga je u zajedništvu

Kolinda Grabar-Kitarović
Duško Jaramaz/Pixsell
06.10.2017.
u 15:34

Među važnim nadnevcima u našoj povijesti 8. listopada ima posebno mjesto kao dan konačnog i neopozivog stupanja na snagu odluke o neovisnosti Republike Hrvatske, kaže predsjednica

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uputila je čestitku povodom 8. listopada, Dana neovisnosti Republike Hrvatske, svim Hrvaticama i Hrvatima te hrvatskim državljanima u domovini i diljem svijeta te poručila kako je stvarna snaga hrvatske države u zajedništvu svih, u samopouzdanju, mladima i vjeri u budućnost.

"Među važnim nadnevcima u našoj povijesti 8. listopada ima posebno mjesto kao dan konačnog i neopozivog stupanja na snagu odluke o neovisnosti Republike Hrvatske. Taj povijesni cilj ostvarili smo nakon mnogih stoljeća borbi za opstojnost i slobodu. Stoga se danas sa zahvalnošću sjećamo svih koji su kroz povijest žrtvom rada i života pridonijeli njegovu ostvarenju", naglasila je predsjednica Grabar-Kitarović.

Poručila je i kako danas, kao neovisna država koja je punopravna članica međunarodne zajednice i Europske unije, Hrvatska ima sve formalne pretpostavke za slobodan nacionalni i društveni razvoj i afirmaciju u svijetu. No, naglasila je, stvarna snaga naše države je u nama, u našem zajedništvu i samopouzdanju, u našim mladima i našoj vjeri u budućnost.

"Uvjerena sam da ćemo ostvariti sve razvojne ciljeve kojima težimo. Vjerujem u budućnost naše neovisne Hrvatske", poručila je hrvatska predsjednica te svim Hrvaticama i Hrvatima te hrvatskim državljanima u domovini i diljem svijeta srdačno čestitala Dan neovisnosti Republike Hrvatske.

Komentara 35

Avatar Pop.košič
Pop.košič
17:48 06.10.2017.

s todorićem zajedno još smo jači

Avatar anlaser
anlaser
18:17 06.10.2017.

Kojim mladima ?Onima što ih svakodnevno ispraćamo jer nemaju od čega živjeti ? O kojem zajedništvu ? Onom kad jedni jedu meso a drugi samo kupus pa u prosjeku jedemo sarmu ? U koju budućnost ? Onu prepunu lažnih obećanjaa ? Daj Kolinda otvori oči i pogledaj oko sebe.

BM
branko.mihalic1
17:40 06.10.2017.

zajedno smo jači onaj ko ima njemu sve a ostalima put u Irsku i druge zemlja a koji ostanu nek rade za 2800 kn živjeli mi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije