Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kampanja

Predložit ćemo da Zakon o pravima branitelja postane ustavni

jadranka kosor
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
17.11.2011.
u 20:15

Vjerujem da će doći taj dan kad će većina zastupnika u Saboru dići ruku za zakon koji će značiti sigurnost i pravnu zaštitu branitelja i članova njihovih obitelji - kazala je J. Kosor i poručila: "Idemo raditi ponosno za Hrvatsku!"

ČAKOVEC - J. Kosor je u četvrtak u večernjim satima doputovala je u Čakovec, gdje je u povodu 20. obljetnice pada Vukovara na rotoru u Vukovarskoj ulici zapalila svijeću poginulim braniteljima. Pokraj rotora HDZ je postavio štand i govornicu, a na razglas su se puštale pjesme Thompsona, Škore...

- U ime svoje stranke mogu reći da nikad nećemo zaboraviti i dopustiti da se zaboravi doprinos svih hrvatskih branitelja slobodi. Nećemo dozvoliti da se zaboravi doprinos prvog hrvatskog predsjednika i predsjednika naše stranke dr. Franje Tuđmana u stvaranju Hrvatske. Štitit ćemo Zakon o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i ponovno ćemo predložiti da postane ustavni zakon. Vjerujem da će doći taj dan kad će većina zastupnika u Saboru dići ruku za zakon koji će samo značiti sigurnost i pravnu zaštitu - kazala je J. Kosor i poručila: "Idemo raditi ponosno za Hrvatsku!". U III. izbornoj jedinici očekuje bolji rezultat nego prije četiri godine.

- Za HDZ utrka je teška, no i dalje ćemo ukazivati na sve propuste koje su činili i čine stranke Kukuriku koalicije - rekla je J. Kosor.

U HDZ-u su novinarima rekli da na paljenje svijeće J. Kosor dolazi kao predsjednica HDZ-a, a pola sata kasnije na svečanost udruge Zrinske garde, čija je članica, došla je kao predsjednica Vlade. Zrinska garda organizirala je svečanost u povodu proglašenja spomendana Zrinskih i Frankopana 30. travnja. U atriju Starog grada predala je prijavak povijesnoj postrojbi Zrinske garde.

Komentara 8

TO
Toni50
21:14 17.11.2011.

: \"Idemo raditi ponosno za Hrvatsku!\"¨jel to dosada nije nimalo bio slučaj ; raditi za Hrvatsku znači sa tim da je odvedem u EU pa neka se oni pametniji brinu za nju !..

TE
tester
21:41 17.11.2011.

trebali ste tim braniteljima dati posao,da mogu dostojanstveno živjeti od svoga rada,a ne ih trpati u ustavni zakon kao da će od toga bolje živjeti. ustavni ili neustavni,nema od toga kruha.

OB
-obrisani-
21:14 17.11.2011.

bravo premijerko sad ce se buniti yugonostagicari kukurikanci sa josipovicem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije