Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovako se poštuje žena

Predivna objava jednoga oca dirnula je mnoge: Tebe ću držati čvrsto, ali tvoju majku još čvršće

William Trice Battle
Foto: Facebook
1/3
01.03.2020.
u 18:33

Tvoja majka je razlog zbog kojeg te danas držim. Prije nego što si mi bio sjaj u oku, bio si u srcu svoje majke. Tvoj život, tvoja sigurnost i tvoje postojanje ovisilo je o njoj. Nešto za što se nikad neću moći odužiti, napisao je William

William Trice Battle i njegova supruga Lauren iz Dallasa u američkoj saveznoj državi Texas nedavno su postali roditelji dječaka kojeg su nazvali Roman Creed.

Otac William rekao je kako je dobio još jedan razlog za život, a njegova objava na Facebooku odmah je postala viralni hit. U njoj je pokazao neizmjerno poštivanje svoje supruge koja mu je na svijet donijela sina te može poslužiti za primjer brojnim muškarcima. Inače, Lauren iz prijašnjeg braka također ima sina koji se posebno razveselio mlađem bratu.

"Devet mjeseci tvoja majka je bila sve što si znao. Prije nego što sam te držao u svome naručju, tvoja majka te držala i nikad te nije pustila. Prije nego što sam žrtvovao svoje vrijeme za tebe, tvoja majka je s radošću žrtvovala svoje tijelo. Prije nego što sam te tješio kad si bio nervozan, tvoja majka te tješila s otkucajima svoga srca. Prije nego sam te tješio jer si bio nemiran, tvoja majka te tješila zvukom svoga glasa. Prije nego što sam mogao učiniti bilo što za tebe, tvoja majka je dala sve za tebe. Tvoja majka je razlog zbog kojeg te danas držim. Prije nego što si mi bio sjaj u oku, bio si u srcu svoje majke. Tvoj život, tvoja sigurnost i tvoje postojanje ovisilo je o njoj. Nešto za što se nikad neću moći odužiti.
Trebat će ti dugo vremena da shvatiš težinu, dubinu i nemjerljivost ljubavi tvoje majke prema tebi. Ali jednog dana, kad budeš imao svoju djecu, tada ćeš razumjeti ono što ja sada vidim tako jasno. Tako da ću te čvrsto držati, ali ću držati tvoju majku čvršće, jer moja ljubav prema tebi raste što više razumijem mjeru majčine ljubavi."

Svojoj je objavom William dirnuo mnoge žene.

– Ovo je toliko predivno. Imaš poseban dar izražavanja riječima što mnogi muškarci nikada neće razumjeti ili cijeniti – jedan je od komentara.

Ključne riječi

Komentara 1

PI
Piksy
21:42 01.03.2020.

Predivno i istinito

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije