Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludbreg

Pred više osoba zaprijetio da će ubiti sutkinju

Ilustracija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
09.04.2018.
u 15:00

On je 16. siječnja 2018. u Ludbregu, pred više osoba, rekao da idućeg dana ima raspravu na Prekršajnom sudu i da će ubiti sutkinju pištoljem koji drži skrivenog kod kuće.

Muškarac star 52 godine iz Varaždinske županije zaradio je optužnicu zbog prijetnje sutkinji Prekršajnog suda i prijeti mu do jedne godine zatvora.

On je 16. siječnja 2018. u Ludbregu, pred više osoba, rekao da idućeg dana ima raspravu na Prekršajnom sudu i da će ubiti sutkinju pištoljem koji drži skrivenog kod kuće. - Okrivljeniku su izrečene mjere opreza zabrane približavanja i uspostavljanja ili održavanja veze sa sutkinjom - kažu u DORH-u.

Komentara 3

TO
Toni70
15:32 09.04.2018.

Pred više osoba zaprijetio da će ubiti sutkinju: naravno jeftino Hrvatsko .. Nema navoda kakva presuda je bila poštena kad je stara budala poludjela i naravno od jada i bijesa tako što učinio . Na vjerovatno ( njemu a moždaa i mnogim drugima ) na nepravednu presudu .. Nadalje sigurno da su mu napravili dobru premetačinu doma Ako nađu slijedi dodatna kazna , ako ne kazna za laganje i zavođenje i izluđivanje suda ! Da mu je to bila namjera ubiti onda bi šutio strpio se i odradio to .No prijetnje su kažnjive zato je trebao odmah reči da se ne radi o prijetnji nego o obećanju koje joj daje ! To nije kažnjivo znamo obečati stoci sitnog pokvarenog zuba malu Švicarsku a dati im Bugarsku ili Albaniju je normal .....

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
23:25 09.04.2018.

Ma rokni je ko joj j... sve .. Godinu dana corke jer si prijetio .. Pa to je gore od deranja za dom spremni ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije