Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučno ubojstvo

Pred kćeri natjerala majku da popije živu iz toplomjera!

ubojstvo
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
27.06.2014.
u 16:14

– Nisam imala ni posao ni novca. Ona me je odbila, a ja sam samo željela novac – kazala je Yang.

Pekinška policija uhitila je ženu koju sumnjiče da je ubila majku tako što ju je natjerala da pije živu pred očima sedmogodišnje kćeri, a potom je truplo skrivala u stanu puna dva mjeseca, piše ECNS.

36-godišnjakinja, kojoj su mediji otkrili samo prezime Yang, priznala je istražiteljima da je radi novca ubila  60-godišnju majku. – Nisam imala ni posao ni novca. Ona me je odbila, a ja sam samo željela novac – kazala je Yang.

Policija je u zaključanoj spavaćoj sobi 9. lipnja pronašla truplo koje se već počelo raspadati nakon što ih je pozvao susjed zbog smrada koji se širio iz stana. Yang je priznala da je živu iz toplomjera stavila u čašu i natjerala majku da je popije. Mučnom događaju svjedočila je njezina kćer koju je strašan prizor ubojstva rasplakao. Yang je truplo spremila u spavaću sobi i s kćeri nastavila još dva mjeseca normalno živjeti sve dok ih susjed, zbog smrada, nije prijavio policiji.

>>Otac koji je sina ostavio u autu istraživao sličnu smrt životinja

>>Uhićen bivši policajac: Ubio dvije žene i trupla 'spremio' u kovčeg?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije