Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PRIMA TERAPIJE

Preboljela koronavirus sa 99 godina: Korisnica karlovačkog Doma za starije otpuštena iz bolnice

Karlovac: 99-godišnja korisnica Doma za starije preboljela koronu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
01.12.2020.
u 17:56

Već je neko vrijeme nepokretna, a u Domu je tek nekoliko mjeseci. Inače je relativno dobrog zdravlja i ne prima nikakve terapije

Korisnica karlovačkog Doma za starije Sv. Antun preboljela je koronavirus u 99. godini života te se vratila u Dom nakon bolničkog liječenja. 

Margareta Kranjčec najstarija je korisnica Doma u Karlovcu koja je preboljela koronavirus, a liječila se u Općoj bolnici u Ogulinu. Tamo je, iako je bila asimptomatska, provela tri tjedna. 

Već je neko vrijeme nepokretna, a u Domu je tek nekoliko mjeseci. Inače je relativno dobrog zdravlja i ne prima nikakve terapije

VIDEO 99-godišnja korisnica Doma za starije preboljela koronu

U posljednjih 24 sata u Karlovačkoj je županiji zabilježeno 60 novih slučajeva zaraze virusom, od čega su sedmero korisnici ustanove u sustavu socijalne skrbi. Od ostalih 53 s područja grada Karlovca je 38 osoba, iz Duge Rese sedam, Ogulina jedna, Ozlja pet i iz Vojnića dvoje ljudi. 

Od jučer je hospitalizirano 11 osoba što je najviše u jednom danu od početka epidemije. Trenutno je u karlovačkoj Općoj bolnici na liječenju 59 pacijenata na COVID odjelu. 

Komentara 3

MU
Mud
18:41 01.12.2020.

Bravo! Više pozitivnih vijesti.Baki zdravlja i topline u Božićno vrijeme.

AA
aabbcc
19:53 01.12.2020.

Ovi penzioneri ne umiru od korone vec kad im dodje doma za platiti struju, komunalije.. , e to im je gore od korone...

LI
liliZG
10:34 02.12.2020.

Znači baka nema komorbiditete , samo je stara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije