Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Prebjezi: Prevarili birače, a nitko im ne može ništa

08.01.2019.
u 00:01

Sve je počelo Plenkovićevim proklamiranje političke stabilnosti nakon što je premijer iz Vlade izbacio Most...

Politička trgovina, moguće i rekordan broj prebjega od hrvatske samostalnosti (premda je političkog pretrčavanja bilo i ranije), dominatno je obilježje posljednjeg saziva Sabora i vladajuće HDZ-ove većine koju predvodi premijer Andrej Plenković.

Sve je počelo Plenkovićevim proklamiranje političke stabilnosti, kao svojevrsnim svetim gralom politike, zbog čega se nova parlamentarna većina, time i Vlada, nije birala na izvanrednim izborima nakon što je premijer iz Vlade izbacio Most nego je sastavljena dosad nezamislivim prekrajanjem većine u Saboru jer su Plenkovića od izbora spasili lijevo-liberalni zastupnici (bivši SDP-ovac Saucha i dio HNS-a).

Taj je premijerov potez u mjesecima koji će slijediti širom otvorio vrata političkoj trgovini, odnosno dosad nezamislivim političkim pretrčavanjima...

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>'Suženjstvu je našemu kraj': Kako su Međimurci prije točno 100 godina vratili Međimurje Hrvatskoj

>>Od NOB-a do Beljaka: Što je danas bratstvo i jedinstvo Hrvata i Srba ili što je šef HSS-a želio poručiti Pupovcu

>>Nesuđeni 'đir' oko ureda predsjednice: Unatoč obećanjima Pantovčak još nije otvoren građanima

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar mofo
mofo
01:09 08.01.2019.

Pa po vašem je onda svako postizborno koaliranje prevara birača... Zanimljivo kako se niste baš trsili kad su bile inicijative za referendum baš o tom pitanju...

SU
suvaja
07:45 08.01.2019.

Hrvatski politicari varaju i svakodnevno lazu naciju i to javno pa sto nista...npr.zadnja v zelika pljacka su brodogradilusta u puli i rijeci...sto su polticari maric horvat dalicka bivsa vujcic kgk njonjo ucinili nista...fucka im se za pulu i rijeku...traze strateskogg ulagaca ...mos mislit..

DU
Deleted user
23:43 07.01.2019.

HDZ i bandić su u dilu mada je sramota svih institucija da se ne riješava slučaj koji je lako riješiti -SAUHA -očito je i zašto i još osumnjičenu stave u MUP-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije