Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasni diktator

Prebjeg iz Sj. Koreje: Kim Jong-un je spreman pokrenuti nuklearni rat

Kim Jong-un
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.05.2017.
u 17:30

- Mislim da je Kim Jong-un spreman pokrenuti nuklearni rat, ako mu je vlast ugrožena - rekao je 48-godišnjak.

Prebjeg iz Sjeverne Koreje, Song Byeok, tvrdi da je sjevernokorejski diktator Kim Jon-un spreman pokrenuti nuklearni napad, ako procijeni da mu je vlast u opasnosti. 

Za Independent je kazao da je komunistički diktator spreman pokrenuti napad čak i ako će to značiti njegovo i uništenje države. Umjetnik je zbog svojih političkih stavova pobjegao iz zemlje koju se često naziva "najzatvorenijom u svijetu", a sada živi u Južnoj Koreji. 

Polaže nade u Trumpa

Nada se da će američki predsjednik Donald Trump pronaći način za smjenjivanje s vlasti Kim Jong-una. - Mislim da je Kim Jong-un spreman pokrenuti nuklearni rat, ako mu je vlast ugrožena. Zato ga što prije treba maknuti s vlasti - rekao je 48-godišnjak.

- Čak i ako će to značiti njegov kraj i patnju za njegove sunarodnjake, Kim Jon-un bi mogao pokrenuti nuklearni rat jer je mlad i ambiciozan te ga ne zanimaju životi Sjevernokorejaca. On ništa ne zna o njihovim životima - kazao je prebjeg. 

Song Byeok je iz Sjeverne Koreje pobjegao 2002. godine. Zadovoljan je što je američki predsjednik Donald Trump zauzeo čvrsti stav prema sjevernokorejskom režimu. - Nadam se da će Trump maknuti Kim Jong-un-a. To je jedini način da narod Sjeverne Koreje počne živjeti slobodno i sretno - smatra prebjeg. 

Komentara 11

LA
larala
07:30 11.05.2017.

a, što su u stanju napraviti ameri da bi na teritoriju sj. koreje uspostavili vlast kojom ce oni u tajnosti upravljati? dajte više presstanite sa trulim americkim forama ispiranja mozga i pustit te ljude da žive kako žele.

DU
Deleted user
22:30 10.05.2017.

pa dobro, sto bi sa onim silnim americkim nosacima sto su isli tamo. te oni ce ovo, te oni ce ono, prijetili Kimu a sad ni traga ni glasa ni od nosaca ni od mocnih podmornica ni od Trumpa, niti ista spominju. znaci dokaz da treba imat par nuklearnih i miran si od uvodjenja americke demokracije.

Avatar El Indio
El Indio
08:04 11.05.2017.

Nuklearnu ne mozes samo tako napravit u garazi, vec treba imat strucni tim i material koji se ne moze samo tako dobit, da mozda opet nemaju Vatikan, cia, Njemacka, zapad i Amerika prste umjesane kao obicno ili su tu mozdaa malo saveznici Kinezi i Rusi sudjelovali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije