Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Remetincu

Pravosudni policajci prosvjedovali: 'Ovako više ne ide'

Zagreb: Prosvjed pravosudnih policajaca ispred zatvora Remetinec
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/7
14.06.2019.
u 18:26

O tome u kakvim uvjetima rade te s čim se sve u svom poslu svakodnevno susreću, pravosudni su policajci, kažu u SSPH, u više navrata upozoravali i Ministarstvo pravosuđa i Upravu za zatvorski sustav te su sada odlučili i javno progovoriti

“Ovako više ne ide” naziv je današnjeg prosvjeda pravosudnih policajaca pred zagrebačkim zatvorom u Remetincu. Prosvjedom žele upozoriti na teške uvjete u kojima rade.

Iz Sindikata pravosudne policije Hrvatske ističu da pravosudni policajci žele raditi u normalnim uvjetima i za plaću s kojom će moći normalno živjeti, žele biti sigurni na svom radnom mjestu, te ići u mirovinu kao i svi drugi koji pravo na mirovinu ostvaruju po posebnim uvjetima.

O tome u kakvim uvjetima rade te s čim se sve u svom poslu svakodnevno susreću, pravosudni su policajci, kažu u SSPH, u više navrata upozoravali i Ministarstvo pravosuđa i Upravu za zatvorski sustav te su sada odlučili i javno progovoriti.

Zagreb: Prosvjed pravosudnih policajaca ispred zatvora Remetinec
1/7

Komentara 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:07 14.06.2019.

Dajte otkaz, pa na more konobariti.

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
21:15 14.06.2019.

Nema problema od Rosenheima do Hamburga ima skele, dobrih para... sta se patite s uniformom

PR
predator57
22:05 14.06.2019.

Pa ionako čuvate ustavni poredak političarima, a ne naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije