Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE ZDRAVSTVA
Povratak na članak

Pravi razlozi odlazaka liječnika iz Hrvatske: 'Nije riječ samo o plaći'

Kirurg Boris Zrnić iz KBC-a Rijeka na rubu je odlaska u inozemstvo.

Komentari 6

LG
lg2
12:43 12.09.2018.

Radi se o novcu, a plaća je 90% razlog a ostali razlog je da nema novaca pa su bolnice neuredne. Nego o čemu se radi ako se ne radi o novcu i plaći. Sad će poslat malo čistaćice, nekog da napravi novi raspred i neće odlaziti. Zdrastvo u HR treba privatizirati da svako plaća sam sebi i gotovo.

VL
SE
serđo12
13:31 12.09.2018.

Ma nije plaća razlog sto mladi odlaze van!Može i manja plaća nego tu,ali glavno da nisi uhljeb!

VL
Avatar Joco Udmanić
Joco Udmanić
17:13 12.09.2018.

Novinaru,napiši jednostavno i kratko VLADA NE RAZUMIJE SVOJ POSAO,jednostavno:nesposobni su za posao za koji su plačeni.

VL
TO
Toni70
15:29 10.10.2018.

Je+eš aparate lijekove stolice u čekaonici okrečene zidove i nepropusne krovove . Te ostala totalan zaostala bijeda za bijedni narod i njihovih mrcvarenje = liječenje . Kome to treba . to je sve pre skupo. A neide polovno kao Eskadrilala F 16 i to bez problema i korisne potrebe ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.