Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP – HČSP

Pravaški blok predstavio program za lokalne izbore

stenjevec (1)
Foto: HČSP
1/5
29.01.2013.
u 09:10

- Potrebno je eliminirati koruptivni i nepotistički kordon koji se čvrsto ukopao oko lika i djela Milana Bandića.- smatraju u pravaškom bloku

Kandidati HSP-a i HČSP-a za gradonačelnike i zamjenika Šukunda, Pavić i Šurbek u Stenjevcu su predstavili su program za lokalne izbore, priopćio je HČSP.

\"Pravaški blok vjeruje da je politika rad za opće dobro a ne sredstvo za postizanje osobnih ciljeva i bogaćenje kao što je to sada slučaj u Zagrebu. Potrebno je eliminirati koruptivni i nepotistički kordon koji se čvrsto ukopao oko lika i djela Milana Bandića. Ako se to ne riješi, ne postoji gospodarski program koji nas može spasiti.

Pravaški blok HSP – HČSP, unatoč tomu što poziva na suradnju sve državotvorne i domoljubne političke snage i tu ima vrlo jasan stav. U taj Blok ne mogu ući oni koji su krivi za posvemašnju propast Domovine a i dalje se diče domoljubljem i demokršćanstvom, ne mogu ući njihovi sateliti koji glume pravaše. Ako bi takvi bili sastavnica Pravaškoga bloka, onda i sam blok gubi vjerodostojnost.

Smatramo da je vrijeme za podvlačenje crte ispod koje se ne ide, a to znači da se samo s novim i nekompromitiranim ljudima stvari mogu pokrenuti na bolje. Pravaški blok ima takve ljude i stojimo čvrsto iza njih, a očekujemo i veliku potporu Zagrepčana i Zagrepčanki na izborima.\", piše u priopćenju.

>> Zagrebački HSP i HČSP: Spremni smo za razgovor i s HDZ-om

Komentara 1

AU
autoritet
10:49 29.01.2013.

Čitava je desnica trebala ići s jednim kandidatom Pravaši sa svojih X strančica samo rade u korist Jugoslovena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije