Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
140 23°C
 • Avatar Gilles Auguste Kremer
  Gilles Auguste Kremer:

  Jučer čitam izvješće IKWB-a u kojem grad Sinj visoko pozicionira kao neodgovornog u zbrinjavanju otpada i smeća, što je potpuno suprotno od onog što govori Miro Bulj.

 • ddh:

  To se dogadja Pranicu i Vrgoecu, jer je Pranic napustio klub neradnika iz MOST-a, pa mu sad smjesta Miro Bulj. Postoji zakon o zbrimjavanju otpada, znaju se ovlastenja i obaveze gradova i opcina. Tim gradovimaa i opcinama upravljaju od gradjana ... prikaži još! izabrani nacelnici. I tu je problem. Pojavi se jedan Pranic u Vrgorcu koji sve bolje zna i sve bolje moze i to tako dugo dok se neki problem na pojavi. A kad se problem pojavi oni ga ne rjesavaju, pa sada pranic proziva drzavu i nadleznog ministra. Pa do djavola, zasto taj Praanic prima placu? Za lupanje MOST-ovih fraza ili za rad? To vjerojatno nezna niti on sam niti oni koji su ga birali. Obaveze gradova i opcina je da zbrinu svoj otpad, a ne ministra da im rjesava te probleme. Obaveza je Pranica, da sa Sinjanima pregovara i nadje zajednicki jezik. A zatvorene deponije-smetista su zatvorene radi toga, jer nisu odgovarale propisima, a te deponije suorganizirali i njima upravljali gradovi i opcine, a ne ministar.

 • okvals54:

  Panenic mlad?Ha,ha,ha,koliko mi je znano,on je Stiropor.Ovaj "Zvezdas" iz Vrgorca je Dzabalebaros,kako takve u Srbiji zovu.

Još iz rubrike Vijesti

dojava o bombi policija policijska postaja Dubrava
zagrebačka dubrava

Sumnjiva naprava ispred policijske postaje nema eksplozivno punjenje

trnovec
priljev migranata

Još tisuću slovenskih policajaca nadzire granice s Hrvatskom, pomagat će im pripadnici vojske

Izgubio je bitku

Preminuo liječnik kojemu je koža promijenila boju zbog koronavirusa