Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Poznatoj sportašici Katici Ileš zlatna plaketa za životno djelo

Krešimir Bubalo
Davor Javorović
02.12.2009.
u 15:53

Zahvaljujući trima velikim natjecanjima, u rukometu, gimnastici i streljaštvu, Osijek je ove godine, istaknuto je na dodjeli, “bio centar svijeta”.

OSIJEK - Svojedobno jedna od najboljih rukometašica svijeta Katica Ileš okitila se zlatnom plaketom “Grb Grada Osijeka” za životno djelo. Osijek je jučer proslavio Dan grada, a na svečanoj je sjednici Gradskog vijeća tom prigodom dodijeljeno ukupno deset priznanja zaslužnim Osječanima, udrugama i društvima.

– Svaku nagradu doživljavam vrlo emocionalno, a ova je posebna jer je nagrada grada koji volim, koji nikada ne bih napustila, uvijek bih mu se vratila – rekla je Katica Ileš.

Zahvaljujući trima velikim natjecanjima, u rukometu, gimnastici i streljaštvu, Osijek je ove godine, istaknuto je, “bio centar svijeta”. – Osijek je grad širokih vidika, otvoren i slobodan. U idućim godinama izgradit ćemo nove ceste, parkirališta, dječja igrališta, gospodarske zone, završiti autobusni kolodvor, ukloniti mnoge ruševine. Osijek je grad budućnosti – istaknuo je osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo.

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u HNK bili su, među ostalima, i predsjednički kandidati Vesna Pusić te Nadan Vidošević, kao i izaslanik hrvatskog predsjednika Borislav Vučković. Učenici su Dan grada obilježili tradicionalnom Lampionijadom. (sl/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar maximus69
maximus69
20:06 02.12.2009.

Halo, jel to Glavaš na liniji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije