Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILATERALNI SUSRET

Poznati su detalji: Crnogorski predsjednik Đukanović stiže u Hrvatsku, pozvao ga je Milanović

pool/REUTERS/PIXSELL
15.09.2021.
u 11:22

Susrest će se u četvrtak i s predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem te predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem.

Na poziv predsjednika Republike Zorana Milanovića, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović boravit će 16. i 17. rujna 2021. u uzvratnom, službenom posjetu Republici Hrvatskoj.

Službeni posjet Predsjednik Crne Gore započet će u četvrtak, 16. rujna u Uredu predsjednika Republike Hrvatske, susretom s predsjednikom Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem. U Uredu predsjednika Republike Hrvatske, nakon ceremonije službenog dočeka, najprije će se održati tête-à-tête susret dvojice predsjednika, a potom i bilateralni razgovori službenih izaslanstava Republike Hrvatske i Crne Gore.

Nakon sastanka, u Uredu predsjednika Republike Hrvatske održat će se konferencija za medije predsjednika Milanović i predsjednika Đukanovića. Tijekom službenog boravka u Zagrebu, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović susrest će se u četvrtak i s predsjednikom Hrvatskog sabora Gordanom Jandrokovićem te predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejom Plenkovićem.

Istog dana, Predsjednik Crne Gore položit će vijenac ispred spomenika „Glas hrvatske žrtve- Zid boli“ na Gradskom groblju Mirogoj. Predviđen je i susret s predstavnicima Nacionalne zajednice Crnogoraca Hrvatske. Drugog dana posjeta Republici Hrvatskoj, u petak 17. rujna, predsjednik Đukanović boravit će na Brijunima gdje će mu domaćin biti predsjednik Milanović.

Komentara 11

Avatar zong
zong
12:26 15.09.2021.

Zar taj lik smije u Hr.?! u Njemačku i Italiju ne smije... inače ćorka...

Avatar Durdubak
Durdubak
17:29 15.09.2021.

Hahaha,jako vazna posete..u p.m.

KO
kontraš
13:29 15.09.2021.

Da li je počeo sa igranjem šaha nakon devrdesetih pošto je tu igru zamrzeo upravo zbog hrvata ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije