Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČENI ODLUKAMA VLADE

Poznati riječki kafić: HDZ-ovci i simpatizeri neka nas zaobiđu, nisu dobrodošli

Nedjeljna atmosfera u centru Rijeke
Nel Pavletic/PIXSELL
13.02.2021.
u 12:44

"Kao krajnji čin poniženja što smo doživjeli od vas, naše Vlade i vašeg premijera molimo v(ne zaslužujete veliko)as da ne dolazite u naš bar jer ovdje niste dobrodošli"

Molimo da ne dolazite u naš bar jer ovdje niste dobrodošli - poručili su sinoć iz riječkog kafića Three Monkeys svim članovima, glasačima i simpatizerima HDZ-a,

"Povodom nagrade koju nam je uručio naš premijer jer smo bili vrlo disciplinirani i dobri, a ta nagrada je da caffe barovi od ponedjeljka mogu prodavati kavu za van (do sada su mogle pumpe, frizerski saloni, kiosci itd.) imamo zamolbu za sve članove, glasače i simpatizere HDZ-a. Kao krajnji čin poniženja što smo doživjeli od vas, naše Vlade i vašeg premijera molimo v(ne zaslužujete veliko)as da ne dolazite u naš bar jer ovdje niste dobrodošli - navode iz kafića u svojoj Facebook objavi.

Povodom nagrade koju nam je urucio nas premijer jer smo bili vrlo disciplinirani i dobri a ta nagrada je da caffe...

Objavljuje Three MonkeysPetak, 12. veljače 2021.

Nabrajajući razloge za takvu odluku, navode da "premijer nije bio sposoban braniti mu toliko voljenu domovinu jer je anemičan, a ipak je jako sposoban grčevito braniti tekovine 30-godišnje vladavine HDZ-a i njegovih pulena". Nabrajaju i niz drugih stvari:

"Iz razloga što mi je sustavno i sistematski osiromašena zemlja do te granice da ni najveći optimisti vise ne vide izlaz iz ovog stanja. Iz razloga što je krađa svih oblika temeljni cilj većine članova i simpatizera vaše stranke .Namjerno ne navodim imena jer nemamo toliko vremena pa da se netko od ekipe ne osjeti uvrijeđen.

Iz razloga što bilo tko tko ne razmišlja poput vas je srbočetnik, komunist ili što već. Iz razloga što vrlo stručno i savjesno postavljate ljude već 30 god na pozicije koji nemaju ali bas nikakve predispozicije za obavljanje istih, ali su podobni", stoji u objavi, u kojoj se navode i primjeri Josipe Rimac, Luke Burilovića, Alemke Markotić...

"Iz razloga što je vaš stručni stožer uvreda za sve ljude koji razmišljaju svojom glavom. Ne želim vas blizu, svjestan da će ovo moje pismo izazvati vašu reakciju i navalit ćete na mene kao na državnog neprijatelja broj jedan (koliko ste ih samo imali u svojim redovima, Sanader, Čobanković, general Zagorac, opet poduži popis stoga neću dalje ali ovakvi poput mene su najveći problem jer razmišljaju svojom glavom,je l' da?"

"Zbog svih kolega koji jesu ili ce biti prisiljeni svoje poslove zauvijek zatvoriti,zbog svih suza isplakanih u samoći zbog neizvjesnosti ,zbog svog proživljenog straha i poniženja koje ste pružili mom voljenom narodu i domovini. Bilo je dosta", zaključuju.

 

 

Ključne riječi

Komentara 82

KU
Kultura
13:12 13.02.2021.

U cijeloj EU je ugostiteljstvo zatvoreno. Gdje vi zivite?

BL
blekpanther
13:21 13.02.2021.

Ulaz dozvoljen samo Kapama sa tri roga

BU
Bubreg2020
13:52 13.02.2021.

Zanimljivo, HDZ i HDZovi simpatizeri nisu dobrodošli. SDSS je također dio Vlade, ali oni i njihovi simpatizeri jesu dobrodošli. To mi nekako zvuči da Hrvati nisu dobrodošli, a Srbi jesu. To vam je drugovi - rasizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije