Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova politika

Poznati lanac hotela će primati samo cijepljene goste

Dubrovnik: Kiša nije omela brojne turiste u razgledavanju grada
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/2
19.02.2021.
u 22:29

Nova politika za svih 35 hotela lanca Allsun, lociranih na španjolskom otoku Mallorci, Kanarskim otocima i u Grčkoj, na snagu će najvjerojatnije stupiti 31. listopada, ovisno o napretku cijepljenja u Njemačkoj, priopćio je Alltours u petak.

Njemački lanac hotela Allsun u budućnosti će od gostiju tražiti da budu cijepljeni protiv koronavirusa, objavio je u petak Alltours, tvrtka vlasnik tog lanca. 

Nova politika za svih 35 hotela lanca Allsun, lociranih na španjolskom otoku Mallorci, Kanarskim otocima i u Grčkoj, na snagu će najvjerojatnije stupiti 31. listopada, ovisno o napretku cijepljenja u Njemačkoj, priopćio je Alltours u petak. 

Time će njemačka tvrtka postati jedna od prvih koja uvodi takvo pravilo u vrijeme dok vlade i turističke organizacije razmatraju kako vratiti turistički sektor na noge dok pada broj zaraženih i raste broj cijepljenih. 

„Želimo svim našim gostima pružiti najveću moguću sigurnost kako bi mogli uživati u svom odmoru“, rekao je vlasnik Alltoursa Willi Verhuven, a prenosi Reuters.

Dok se kasnije u godini ne cijepi veći broj ljudi, lanac Allsun će od gostiju tražiti negativan PCR ili antigenski test, ne stariji od 48 sati.  Britanska tvrtka Saga prošli je mjesec objavila da će se putnici na njezinim kruzerima također morati cijepiti prije ukrcavanja. 

Njemačko-engleska tvrtka TUI u prosincu je pak objavila da ne planira odbiti turiste koji se nisu cijepili. 

VIDEO: Potres zatresao zgradu tijekom sjednice Vlade - Banožić nastavio čitati, a Plenković kazao: Osjetili smo potres

Ključne riječi

Komentara 6

EP
Epil
01:39 20.02.2021.

Bojkotirati ih! Pa ne primaju oni goste besplatno pa da im uvjetuju cijepljenje ili ne cijepljenje a i tada bi bio bezobrazluk i mijesanje u slobodu i pravo odluke svakog pojedinog covjeka!

ZN
znam
13:06 20.02.2021.

U prosincu 2019 odrzan je sastanak WHO-a sa temom o rastu "antivaksera", problemima sa cijepljenjem. Godinu dana kasnije samo 40% lijecnika i medicinskog osoblja se zeli cjepiti sa mRNA cjepivom u saveznoj drzavi Ohio. Pametnome dosta.

DU
Deleted user
12:40 20.02.2021.

Neka dođu kod nas španjolskoj ne treba turizam oni če se financirati sredstvima europske unije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije