Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUMPIĆ IZ SMOGOVACA

Poznati glumac potukao se u tramvaju zbog maske: 'Mladi su uskočili i počeli nas razdvajati'

Incident u tramvaju
Foto: PIXSELL/24sata
1/4
15.10.2020.
u 23:22

- Samo mi još to fali u ovim godinama. Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru - tvrdi glumac.

U zagrebačkom tramvaju je u četvrtak oko 12 sati izbila tučnjava zbog zaštitne maske na licu. Naime, mnogi su putnici odmah prepoznali glumca Božidara Košćaka (71) poznatog kao Kumpića iz popularnih Smogovaca, a cijeli incident je zabilježen mobitelom, piše 24sata

- Taman sam izlazio iz tramvaja kada sam vidio gospodina bez maske. Priupitao sam ga zašto ju ne nosi, kad je mi svi imamo. Pa nismo mi budale. On se ustao i krenuo me udariti. U naguravanju mi je pala maska. Mladi su uskočili i počeli nas razdvajati - rekao je glumac Košćak.

Dodao je kako se inače pridržava svih mjera, odgovoran je i ne pada mu na pamet tući se u 72. godini po tramvajima. 

- Samo mi još to fali u ovim godinama. Pitam se zašto nema boljih kontrola po tramvajima. Toliko je zaraženih, nema smisla da budemo bez maski u zatvorenom prostoru - tvrdi glumac. 

- Ljudi su ih razdvojili i još su si rekli par ružnih riječi i otišli svaki na svoju stranu kao što se vidi na snimci. Tukli su se šakama i stariji gospodin se branio kišobranom - rekao je čitatelj za 24sata.

Komentara 60

KE
Kentucky
23:31 15.10.2020.

Ovo je direktna odgovornost medija,koji huskaju ljude s tim brojevima.

DU
Deleted user
07:19 16.10.2020.

Kao i nekada gradanska policija i denucijanti kruze po gradovima i love slobodne gradane , ,zvuci poznato i jos uz to pokušaj atentata na premijera.kao da gledam Orvela u zivo

Avatar abakus
abakus
08:57 16.10.2020.

Pa zašto se vozi tramvajem ako je u takvom smrtnom strahu, bedak jedan? Neka sjedi doma ili ide biciklom ili taksijem, a može i cipelcugom. Prvi koji meni prigovori što ne nosim masku dobit će takvu šamarčinu da neće znati kako se zove, samo da bude jasno. Tko umire od straha, neka si navuče svemirsko odijelo, a ne da maltretira svojim strahovima normalne ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije