Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI SE SLOŽILI

Poznati Britanac napao navijače: 'Zašto zvižde hrvatskoj himni?'

LMKMEDIA_THE_TRUTH_SEEKERS_SERIES-LMK106-7
Supplied by LMK/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
13.06.2021.
u 19:00

U raspravu su se uključili mnogi Englezi, a većina se složila da je takvo ponašanje sramotno

Nicholas John Frost, poznati britanski glumac, komičar, scenarist i producent, osudio je britanske navijače koji su se rugali hrvatskoj himni.

- Zašto zvižde hrvatskoj himni? S takvim ponašanjem uopće ne zaslužujemo lijepe stvari - napisao je Frost na Twitteru, gdje ga prati 1,2 milijuna korisnika. 

 

U raspravu su se uključili mnogi Englezi, a većina se složila da je takvo ponašanje sramotno.

- To je sramotno. Zašto nas naši navijači svojim lošim ponašanjem i nepoštivanjem drugih iznevjere na svakom natjecanju? - napisao je jedan korisnik.

- Pitamo se zašto dobijemo nula bodova na Euroviziji. Ne zaslužujemo poštovanje. Idioti vjeruju da je mržnja drugih zemalja isto što i patriotizam - dodao je drugi korisnik.

Jedan pratitelj ipak je rekao da takvo ponašanje nije tipično samo za engleske navijače.

- Danci su isto učinili Fincima jučer, Talijani Turcima u petak. To nije samo problem Engleza - napisao je.

Foto: FIBA/Screenshot

 

Komentara 24

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
19:25 13.06.2021.

Od engleza ne očekujem ništa pozitivno. Kroz povijest su poznati po tome da su radili zlo po svijetu gdje god su se zatekli, a što smo i mi jako dobro osjetili. Mentalitet im se nije puno promijenio od tada, samo su metode nešto drugačije. Bitno da oni "kleče", jaka stvar. Trebali bi klečati cijeli život ne bi li se ispričali za napravljeno zlo.

JO
jorgen
19:56 13.06.2021.

Je pa nismo se poklonili BLM teroristima, možemo očekivati daljnje pritiske sve dok ne popustimo. Nema veze što su ameri i englezi pobili milijune u Iraku, Libiji i Siriji. Klanjaj se američkim kriminalcima jer to je sada obveza!

SA
sani1
00:31 14.06.2021.

A Hrvati kao ne zvižde. Ma dajte…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije