Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna se uzrok smrti

Pozlilo mu u Remetincu: Preminuo mladić koji je napao osoblje bolnice Jordanovac

Remetinec
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
02.01.2020.
u 08:38

Razlozi smrti 27-godišnjeg Mirsada Šečića još nisu poznati, a on je na Badnjak u komi iz istražnog zatvora prevezen u bolnicu Rebro, gdje je prije dva dana preminuo

Mladić koji je s majkom, bratom i sestrom bio optužen za napad na liječnika na Jordanovcu te demoliranje bolničkog inventara, preminuo je u zatvoru Remetinec.

Razlozi smrti 27-godišnjeg Mirsada Šečića još nisu poznati, a on je na Badnjak u komi iz istražnog zatvora prevezen u bolnicu Rebro, gdje je prije dva dana preminuo, pišu vijesti.hr.

Njegovu obitelj zanima što se dogodilo u Remetincu uoči Božića te zašto je 27-godišnjak preminuo.

– Kad su ga donijeli u bolnicu, bio je natečen. Glava. Cijeli je bio natečen. On se nikada nije žalio. Da je bolestan, da ga glava boli – nikad – kazala je njegova majka Rukija Beganović.

Mirsad je u zatvoru završio zbog incidenta u bolnici Jordanovac koji se dogodio u siječnju prošle godine, a kada je zajedno s obitelji napao osoblje bolnice, prijetio im smrću te razbio staklo na vratima, a sve zbog smrti oca koji je bolovao od raka.

Komentara 5

OB
ObrenM
09:01 02.01.2020.

Velika steta.

JA
JanezIQ45
09:25 02.01.2020.

Bas mi je zao.. jedan glas manje za Bandica!

LA
laurasarajan
10:55 02.01.2020.

Neka se obitelj pita zašto je završio u Remetincu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije