Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegle glavom bez obzira

Pozirale kraj jezera na djevojačkoj zabavi pa na jednoj od fotografija uočile nešto jezivo

Djevojačka zabava
Foto: Reddit
1/3
19.01.2018.
u 09:11

Djevojke veselo poziraju, a uz njih se u kutu nalazi dječak čije prisustvo ni jedna od njih ne zna objasniti.

Internetom kruži fotografija djevojaka s djevojačke zabave koja na prvi pogled izgleda potpuno normalno, no kada je malo bolje pogledate, primijetit ćete na njoj nešto zastrašujuće.

Grupa djevojaka zabavu je održala u jednom udaljenom odmaralištu pokraj jezera u Škotskoj. Djevojke su se odlučile fotografirati uz jezero fotoaparatom koji je ponijela jedna od njih. Namjestile su ga da snimi nekoliko fotografija uzastopno, ali na jednoj od njih nalazi još jedna osoba koju nitko od djevojaka ne poznaje.

Prvo je snimljena fotografija na kojoj djevojke poziraju, dok su na drugoj veselo podigle ruke. Na toj su fotografiji dakle u drukčijoj pozi, ali razlikuje se i po tome što se u desnom kutu nalazi se dječak čije prisustvo ni jedna od njih nije znala objasniti.

Djevojačka zabava
1/3

Djevojke su potom na internetu istražile to odmaralište i otkrile kako je prije mnogo godina ondje živio maleni dječak koji je hodao u snu te upao u jezeru i utopio se. Kada su to otkrile, djevojačka zabava je završila te su brzo pobjegle iz odmarališta.

O dječaku je 1994. godine BBC snimio i seriju The Blue Boy, a radnja je slična onome što su djevojke pročitale na internetu. Dječak je bio na odmoru s roditeljima kada je usred noći počeo mjesečariti, izišao je te upao u jezero i utopio se.

– Osoblje hotela pronalazilo je kasnije tanjure i pribor za jelo izvan polica iako ga nitko od njih nije izvadio. Viđali bi i tragove mokrih stopala po stubama – ispričao je scenarist te serije Paul Murton.

Mnogobrojni korisnici Twittera i Reddita, gdje se fotografija proširila, uvjereni su kako se na njoj uistinu nalazi dječak, dok ima i onih koji vjeruju da je samo riječ o fotošopu.

Pogledajte i galeriju: Ružna Nina doživjela je pravu transformaciju, evo kako sada izgleda

Djevojačka zabava
1/6

Komentara 27

Avatar Roy Bean
Roy Bean
14:42 19.01.2018.

Tu je jedino jezivo naslov članka i članak

Avatar MENSA
MENSA
17:25 19.01.2018.

VL pada sve višei sve dublje u ponor besmisla i krajnjeg žutila! Jadno i žalosno i potpuno neprimjereno kuilturnoj razini u Hrvata! Postavlja se pitanje ....da li je "to" slučajno!?

MO
matK.O.
11:09 19.01.2018.

zašto bi dječak bio jeziv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije