Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgorjelo skladište

Požar u vulkanizerskoj radnji: Strašan smrad širio se Grubišnim poljem

Zagreb: Vatrogasci gase manji požar koji je izbio na krovištu u Ilici 253
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
13.01.2020.
u 09:24

Vlasnik vulkanizerske radnje imao je cijelo skladište guma na tavanu koje je posve izgorjelo, a vatri su kumovale i drvene grede koje su držale krovište.

U nedjelju oko 23:30 sati, stanovnike Grubišnog polja probudio je požar te strašan smrad koji se širio. Vatra je progutala vulkanizersku i automehaničarsku radnju i ugostiteljski objekt koji se nalazio u sklopu zgrade nedaleko od Daruvara, pišu 24sata.

Točan uzrok požara utvrdit će se očevidom, no vlasnik vulkanizerske radnje imao je cijelo skladište guma na tavanu koje je posve izgorjelo, a vatri su kumovale i drvene grede koje su držale krovište. 

Nakon što je na požarište stiglo 14 vatrogasaca iz JVP Grubišno polje i JVP Daruvar cijelu večer gasili su požar. A kako zbog materijala iz automobilskih guma požar još uvijek nije posve ugašen, i ujutro je troje vatrogasaca dežuralo. 

Na sreću, nema ozlijeđenih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije