Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBE NA TERENU

Požar u studiju Warner Bros. gdje su snimljeni svi nastavci Harry Pottera

Požar u Warner Bros studiu
Foto: Youtube/Screenshot
1/3
11.07.2019.
u 15:23

Filmovi, uključujući "The Dark Knight", i franšize poput Spider-Mana i Bournea također su napravljeni u tom prostoru.

Vatrogasci trenutno pokušavaju ugasiti požar u studiju Warner Bros. u blizini Londona, gdje je snimljeno svih osam nastavaka Harry Pottera.

Prema izjavama svjedoka, požar su uočili tek oko 1 sat, a stanovnici koji žive u blizini su vidjeli gusti dim koji se diže s parkirališta. Još uvijek je bilo zapaljeno gotovo dvanaest sati kasnije, izjavilo je CNN-u Vijeće okruga Hertfordshire.

- Služba vatrogastva i spašavanja Županijskog vijeća u Hertfordshireu pozvana je na intervenciju zbog požara u studiju Warner Bros u Leavesdenu u Hertfordshireu u 23:29 sati - navodi se u priopćenju.

- Osamnaest vatrogasnih vozila i pomoćnih vozila trenutno je na mjestu događaja i pokušavaju ugasiti vatru. U uporabi su tri mlaznice i jedna zračna platforma- rekli su dodajući da se studio trenutno ne koristi te da nema ozlijeđenih.

Studio, koji zauzima prostrani kompleks u Leavesdenu, nudi popularne obilaske setova i zvučnih pozornica koje se koriste u filmovima Harryja Pottera. Turneja se još uvijek održava u četvrtak, navodi se na web stranici studija. Filmovi, uključujući "The Dark Knight", i franšize poput Spider-Mana i Bournea također su napravljeni u tom prostoru.

Komentara 2

VJ
vjaceslav
21:58 11.07.2019.

jadno je to, ako je wb studio poznat po filmovima o harry potteru

Avatar nekakav
nekakav
11:44 12.07.2019.

zapalio se čarobni štapić?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije