Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepuno dima

Ugašen požar u požeškom trgovačkom centru KTC-a: Nastala je velika materijalna šteta

Pozar u trgovačkom centru
Foto: pozega.eu
1/2
Autori: Hina, Vecernji list
24.06.2018.
u 09:12

Trgovački centar je zatvoren i teško je prognozirati kada će biti otvoren.

Jutros iza 5 sati, kako doznaje portal Pozega.eu, došlo je do požara u trgovačkom centru KTC-a u Požegi. Brzom intervencijom vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Požega požar je lokaliziran,  a zatim i ugašen.


 

Vjeruje se da je došlo do zapaljenja vage u trgovačkom centru koja se vatra proširila i na druge uređaje. Budući da je vatra zahvatila i plastiku na policama i hladnjacima cijeli objekt je zahtvatio dim i nesnosan miris uslijed čega je uništena gotovo sva roba, namirnice i druge potrepštine koje su se nalazile u trgovačkom centru.

 


Vatrogasci u prostor trgovačkog centra mogu ući samo sa specijalnom opremom koji pokušavaju opremom i uređajima istjerati dim iz objekta kako bi se moglo početi s očevidom i utvrđivanjem točnog uzroka požara.
Trgovački centar je zatvoren i teško je prognozirati kada će biti otvoren.

Komentara 1

DJ
djakputnik
12:17 24.06.2018.

Jeste dobro provjerili o kome se radi? Sigurno je KTC, a ne CIOS? Nije tipfeler?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije