Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasci na terenu

Požar u kompleksu Zagrebačke nadbiskupije

Izbio požar u prostorima Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/16
28.03.2018.
u 15:01

Na terenu je bilo sedam vatrogasnih vozila s 27 vatrogasaca

U kompleksu Zagrebačke nadbiskupije na adresi Kaptol 29 danas je buknuo požar, a oko 13.17 sati centar veze Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba primio je dojavu.

Na terenu je bilo sedam vatrogasnih vozila s 27 vatrogasaca. Požar je ugašen a zahvatio je međustropnu konstrukciju. Prema do sad dostupnim informacijama, djelatnici Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba pregledali su dvije osobe kojima je pružena hitna medicinska pomoć zbog udisanja dima. Na terenu su bili i djelatnici Policijske uprave zagrebačke i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Komentara 4

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:34 28.03.2018.

Molitve i Isus ne pomazu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije