Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Požar u Ilici: Zapalio se automobil

Foto: 24sata
19.01.2020.
u 08:35

Nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta

U subotu, 18. siječnja oko 16:30 zapalio se automobil, potvrdila je Javna vatrogasna postrojba Zagreb. Požar automobila dogodio se u blizini Ilice 288 u naselju Črnomerec

Očevici kažu kako je požar došlo ugasiti jedno vatrogasno vozilo, a pristigla su i dva policijska automobila, piše 24sata.

- Krenuo sam u šoping i vidio vatrogasce da idu s druge strane centra, zabrinuo sam se te otišao vidjeti što se događa. Jako se dimilo, auto je na sreću bio daleko parkiran te se požar nije proširio - rekao je prolaznik.

JVP ubrzo je ugasila požar u kojemu nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je nastala materijalna šteta. Očevid je u tijeku, nakon kojega će se znati više informacija. 

Ključne riječi

Komentara 8

ZA
zagi101
10:34 19.01.2020.

jel to gorio nečiji crni mercedes kupljen od pošteno zarađene "love"?

US
U sridu
13:34 19.01.2020.

O ako,poslije 30 godina krvarenja u emigraciji doselim u HR,krvavo platim uvoz svoja dva vozila,posteno receno drzava me opljackala,jedan od vozila ML mercedes I nes ti vraga proglase me mafijsom u sredini u kojoj sam se doselio,nest si mislim ne dilam drogu,posteno zivim,nikomu nisam duzan i sad sam mafijas,postoji razlika od kriminalaca i mafijasa do obicnih ljudi,vrijeme je da pocnete to dvoje razlikovati,na kraju sam prodao svoja vozila i sad vozim citroena,sad me pitaju a zasto tisvaki dan radis,balkanska posla.

LA
laurasarajan
13:36 19.01.2020.

Mercedes nije što je nekad bio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije