Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tinja smjesa

Požar u Dubravi: Vatra u 25 metara visokoj sušari sa 100 tona soje

Zagreb: Vatrgasci gase požar na prostoru na kojemu se prodaju borovi na Mirogoju
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.12.2020.
u 19:46

U intervenciji sudjeluje 14 vatrogasaca sa pet vozila.

Večeras u 17:58 Javna Vatrogasna postrojba Grada Zagreba zaprimila je dojavu radnika da tinja smjesa u sušari za preradu, na adresi Čulinečka cesta 221.

Dolaskom na teren utvrđeno je da gori sušara visine oko 25 metara. Radnici su počeli prazniti sušaru u kojoj je 100 tona soje, a prema procjenama inženjera pražnjenje će trajati dva sata. U intervenciji sudjeluje 14 vatrogasaca sa pet vozila.

Osim vatrogasaca, na terenu su i Policijska uprava zagrebačka i Ured za upravljanje u hitnim situacijama. Uzrok požara bit će poznat nakon očevida.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar patkovic
patkovic
20:04 16.12.2020.

soja se teže suši od žitarica a vjerovatno je u pitanju vlažno ovršena postrna soja

ZV
zvezdomor
21:17 16.12.2020.

GMO soja......neka gori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije