Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI NA TERENU

Požar u centru Preloga: Gori bivše skladište

vatrogasci
DPA/Pixsell
17.08.2019.
u 22:34

Veliki broj vatrogasaca je na terenu, a stigla je Hitna pomoć kao i policija.

U subotu navečer oko 21 sat buknuo je požar na zgradi bivšeg skladišta poduzeća Međimurjeplet koje se nalazi na Trgu Slobode u samom centru Preloga, piše eMeđimurje. 

Veliki broj vatrogasaca je na terenu, a stigla je Hitna pomoć kao i policija. 

- Ovo je najozbiljniji požar na području Grada Preloga u zadnjih dvadesetak godina. Dogodio se praktički u centru grada, na jednom zapuštenom mjestu. Na terenu su jake vatrogasne snage JVP Čakovec i donjomeđimurskih DVD-a, a mogu reći da požar neće ugroziti okolne zgrade. Tek kad se uđe u zgradu znat ćemo ima li žrtava, a nadam se da do toga neće doći - rekao je gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.

Ključne riječi

Komentara 1

IV
IvoDivo
14:30 18.08.2019.

To je zapušteno zdanje je odavno trebalo srušiti. bilo je smo leglo gmadi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije