Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedi zvali upomoć

Požar obiteljske kuće u Rijeci, jednog muškarca prevezli u bolnicu

Požar u Rijeci
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/6
19.01.2019.
u 12:28

Bio je pri svijesti pa je pretpostavka da se u požaru samo nagutao dima

U Rijeci se danas iza 11 sati zapalila obiteljska kuća. Požar gase riječki vatrogasci, a na mjesto događaja stigla je i Hitna pomoć. Jednog muškarca su unijeli u vozilo Hitne. Prema prvim infromacijama, riječ je o jedinom stanaru kuće u kojoj je došlo do požara, javlja Novi list.

Bio je pri svijesti pa je pretpostavka da se u požaru samo nagutao dima. Susjedi kažu da je čovjek živio sam u kući već nekoliko godina. Preživljavao je skupljajući boce.

Navodno je živio bez struje i grijanja. Očevidac kaže da je čuo kad je žena, koja živi u stanu pored, počela zvati upomoć. Spustio se da vidi o čemu se radi i pruži pomoć.

Pogledajte video: Zašto gore automobili u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 1

RO
ronyday
15:53 19.01.2019.

Čuvao je kuću djeci, umjesto da se prodala kuća i zbrinulo starca. Ima veliki broj slučajeva kada su roditelji dali svu imovinu djeci, često vrlo vrijednu, a sada su na teret društva. U jednoj Švicarskoj djeca su dužna voditi birgu o roditeljima i sve što su dobili i može im se oduzeti, a naon 60 godina starci ne mogu davati ništa od svoje imovine svojoj djeci ni bilo kome

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije