Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgorjelo 8 hektara raslinja

Požar iznad Podgore stavljen pod nadzor

snijeg biokovo
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
18.12.2016.
u 10:15

Opožareno je oko osam hektara niskog raslinja i trave na nepristupačnom dijelu Biokova gdje u blizini nema naselja niti gospodarskih objekata

Požar iznad Podgore na Biokovu u predjelu Gornjih Šošića, koji je buknuo prije dva dana,  u nedjelju u jutro stavljen je pod nadzor, a u njegovu gašenju sudjelovalo je 40-ak vatrogasaca i tri vatrogasna vozila, doznaje se od županjskog splitsko-dalmatinskog vatrogasnog zapovjendika Dražena Glavine.

Opožareno je oko osam hektara niskog raslinja i trave  na nepristupačnom dijelu Biokova gdje u blizini nema naselja niti gospodarskih objekata, rekao je Glavina. Dodao je kako će vatrogasci, nakon stavljanja pod nadzor ovog požara, ostati dežurati na požarištu još nekoliko sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije