Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI NA TERENU

VIDEO Požar automobila u javnoj garaži Kvatrić: 'Dim izlazi iz garaže'

Foto: Stela Lechpammer
1/3
19.04.2021.
u 22:49

Na terenu je 6 vatrogasna vozila s ukupno 21 vatrogasaca.

U javnoj garaži Kvatrić došlo je večeras do požara automobila na razini -2. Na terenu je 6 vatrogasna vozila s ukupno 21 vatrogasaca. Požar je ugašen, a u tijeku je odimljavanje. 

Ured za upravljanje u hitnim situacijama oglasila se priopćenjem o požaru. 

- Javna vatrogasna postrojba noćas oko 22 sata zaprimila je dojavu o požaru u javnoj garaži na adresi Trg Eugena Kvaternika 6. Požarom na etaži -2 zahvaćeno je jedno vozilo, a u gašenju je sudjelovalo 6 vatrogasnih vozila i 21 vatrogasac. Na terenu se osim vatrogasaca nalaze i djelatnici Policijske uprave zagrebačke, Elektre Zagreb, Zagrebačkog holdinga i Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Požar je ugašen, u tijeku je odimljavanje, a uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida - navodi se u priopćenju. 

- Baš jako smrdi po dimu. I dim izlazi iz garaže - kazala nam je čitateljica. 

Na mjesto požara došao je i pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba Pavle Kalinić. 

- Jedan auto je zapaljen na -2. Došli su vatrogasci. Sve je pod kontrolom. Čekamo da se makne jedan dio vatrogasnih vozila kako bi se što prije uspostavio tramvajski promet jer tramvaji nam ovdje stoje iz pravca juga. To će biti riješeno u idućih 10-ak i nakon toga će promet biti uspostavljen - kazao je Pavle Kalinić. 

Ustvrdio je kako će s druge strane odimljavanje u garaži potrajati malo dulje. 

- Jako je dobro što se zapalio samo jedan automobil, a ne njih više - napomenuo je. 

Na pitanje koliko je teško bilo gasiti požar u garaži, kazao je: - Uvijek je teško gasiti u zatvorenim prostorima. Vatrogasci su obučeni i imaju opremu da to mogu raditi u sigurnim uvjetima. 

VIDEO: Požar u javnoj garaži Kvatrić, snimila Stela Lechpammer

VIDEO: Dim izlazi iz garaže

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije