Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Klemm

Pozajmica Ciboni je čista, Klemm security odrekao se 300.000 eura za dobrobit kluba

Josip Klemm
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
13.11.2014.
u 13:38

Ono što mogu odgovorno reći jest da je u vezi s pozajmicom Dariju Šariću sve bilo po zakonu. Ovo što se događa Ivici Lovriću nema veze s time, rekao je Klemm

Neslužbeno se doznaje da istražitelje zanima i transfer Darija Šarića iz Zagreba u Cibonu, za što je Josip Klemm, vlasnik zaštitarske tvrtke, dao 550.000 eura. Josip Klemm danas je u Savskoj izjavio da s njim nitko od istražitelja nije kontaktirao te da je on dostupan jer je cijelo vrijeme na prosvjedu branitelja u Savskoj. 

– Ono što mogu odgovorno reći jest da je u vezi s pozajmicom Dariju Šariću sve bilo po zakonu. Ovo što se događa Ivici Lovriću nema veze s time. Znam da bi me mnogi željeli vidjeti u zatvoru, ali neće moći – rekao je Klemm.

Na pitanje je li trenutačna situacija povezana s pritiskom na branitelje, odgovorio je:

– Pritisak na branitelje vrši se stalno pa i na mene osobno. Jučer smo čuli da se prisluškuje, a ono što Đuro nije želio reći jest da mu se svakodnevno prijeti te da ga maltretiraju. Mi ne želimo javnost maltretirati time, hrvatski branitelji ostat će ovdje dok ne dođe do ostavke ili smjene ovih triju ljudi – rekao je Klemm i dodao da mu je novac od pozajmice Ciboni vraćen.

Klemm security završio je transakciju s njima. Jedino što se Klemm security odrekao nekih stvari, no ne želim promicati sebe – rekao je Klemm rekavši da je to učinio za dobrobit Cibone.

– Malo je onih koji će se odreći 300.000 eura – rekao je ponovivši da je s pozajmicom sve zakonski čisto.

>> Priveden Ivica Lovrić, pretražili mu stan i ured. Krsnik: To je sve limunada

>> Branitelji prekidaju štrajk glađu i pozivaju ministra Matića da časno odstupi

Komentara 36

AJ
ajmo
13:54 13.11.2014.

Vidi vidi ove komentare od 500 000 branitelja jedan ima svoju tvrtku i odmah je to problem pa da vi volite gledat da su branitelji jadni i gladni a nevidite koliko ima recimo fiškal državni tužioc iz SFRH onaj što brani vašeg onog u Njemaćkoj onog što je likvidirao po svijetu Hrvate.

KO
kokorik
14:07 13.11.2014.

sto nije tih svojih 300 000 eura dao kao regres ili bozicnicu svojim djelatnicima svojim sljakerima?

KO
kosorka
17:20 13.11.2014.

Klemm,šta si imao prije rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije