Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajno glasovanje

Povjesničar Petrić novi predsjednik HSS-a u KKŽ-u

Hrvoje Petrić
Marijan Susenj/PIXSELL
24.03.2019.
u 10:10

Protukandidati su mu bili Mario Hudić, načelnik općine Koprivnički Bregi i Mario Švegović, načelnik Koprivničkog Ivanca

Novi predsjednik HSS-a Koprivničko-križevačke županije je istaknuti povjesničar i sveučilišni profesor Hrvoje Petrić. Protukandidati su mu bili Mario Hudić, načelnik općine Koprivnički Bregi i Mario Švegović, načelnik Koprivničkog Ivanca.

Na tajnom glasovanju Petrić je dobio 44 glasa, a ostala dvojica po 24. Dilemu o tome tko bi od njih trebao u drugi krug s Petrićem presjekao je šef stranke Krešo Beljak s odlukom da se ide na javno glasovanje. Prije toga predložio je Hudiću i Švegoviću da odustanu od kandidature, no oni su to odbili. Izbori su održani jer je prijašnji predsjednik županijskog HSS-a saborski zastupnik Mladen Mađer prešao u klub Milana Bandića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije