Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
143 9°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Avatar Ilirija2
  Ilirija2:

  apropo sugoslavenstva, to je samo jedna fantazija masonska jer nitko osim sirih familija toga birokratskog nakota komunjarskog nikad nije prihvatija jugoslavenstvo, i na kraju su i sami sugoslaveni izmedju 1991 i 1995 - cak 106.000 njih - trazili asimilaciju u ... prikaži još! Croatonski svit Ilirskog covika, jer nikad sugoslaven nije uspija kolonizirat Croatona no je situacija se suprotnom pokazala time ca je nas svit tog sugoslavenskog asimilira.sugoslaven triba znat da Haemus Mons nije srednja europa a niti je Iliri slaven zato ca govori slavenskim jezikom nicakod vise ili manje no je to Afrikanac Francuz ili Englez zato ca govori engleskim ili franackim jezikom. ovo je Ilirska zemlja i to se triba i mora postovat, a oni koji to nima namjeru ili zeli otudjit ili prisvojit u svoje, se mora unistit, zatrit i istrijebit potpuno.

 • Avatar Ilirija2
  Ilirija2:

  vicna slava Croantonskon velikanu, pravedniku i muceniku Anti za sve ca je ucinija za Ilirski rod, svit i zemlju oslobadjajuci nas zla, opakosti i pakosti Smrdstva i ka jedinu zamjerku ustaskon pokretu za slobodu Croatonskog svita od smrdske okupacije na ... prikaži još! celu sa njihovin svinjarom i opancarom karadjorjem mozemo naci u tako lose obavljenoj deratizaciji koju je ustaski slobodarski pokret napravija, jer za 4 godine ne uspit istrijebit serblje moze samo svidocit ili nesposobnost ili nepostojanje takve police ili namjere. pa za 4 miseca se cila populacija serpska moze istrijebit, altroke da se to za 4 godine ne moze postici.

 • Avatar Ilirija2
  Ilirija2:

  kraja borbi nasoj nece bit do istrage smrdske ili nase, i povodon toga isto tako ric da nesrazmjer postoji u pogledu ravnoteze populacije, jer mi ovdi odrzavamo 186.000 srbova, dok serbovi u serpskim zemljama imaju 60,000 u Serbiji i manje ... prikaži još! od 5.000 Hrvata u rep serpskoj. tako da smrdo misleci da ce se sirit po Ilirskoj zemlji i kolonizirati Ilirski svit, nece, no ce istrebljen i protiran bit. ovo nije ni kaspijski svit otkud je ti opaki sarmacanski okot dosa, a ni Bliski istok, i ca naza smrdo to shvati i prihvati bolje ce za njega bit.

Još iz rubrike Vijesti

ZASTRAŠUJUĆE FOTOGRAFIJE

Željele su estetski zahvat pa doživjele pakao: 'Kao žrtve požara smo, ostat će nam ožiljci do kraja života'

CZECH REPUBLIC-PRAGUE-COVID-19-TEMPORARY HOSPITAL
kritično stanje

Bolnice iscrpile kapacitete: Mole druge zemlje da prime njihove pacijente

Federal police officers check flight passengers arriving from Britain at Frankfurt Airport
u frankfurtskoj zračnoj luci

Uhićen osumnjičenik za ratni zločin u Petrinji, sumnjiči se za četverostruko ubojstvo